WOO (WOO) Vásárlási Információ

Egy darab WOO (WOO) ára az aktuális árfolyam szerint $0.297. Az elmúlt órában az árfolyam -0.14%-ot esett, míg a tegnapi árhoz képest -13.84%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 29681600.784 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 29.68% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

WOO Projekt Ismertető
WOO Network (WOO) – Egy feltörekvő szereplő a kriptovaluta ökoszisztémában

A WOO Network (WOO) egy feltörekvő szereplő a kriptovaluta ökoszisztémában, amely különböző termékeket kínál, melyek célja a kereskedési teljesítmény és a likviditás optimalizálása a különböző tőzsdéken és platformokon. A hálózat azon az alapelven épül, hogy mély likviditást biztosít, ami minden kereskedési környezet kritikus aspektusa, mivel biztosítja, hogy a kereskedések gyorsan és a kívánt árakon hajthatók végre anélkül, hogy jelentős piaci hatást okoznának.

A WOO Network központi eleme a WOO token

A WOO Network szívében a WOO token áll, amely egy használati token, amely több funkciót is elősegít az ökoszisztémán belül. A tokent tőkeáttételre, díjkedvezményekre és irányításra használják, többek között. A WOO tokenek tőkeáttételével a felhasználók részt vehetnek a hálózat döntéshozatali folyamatában, jutalmakat kereshetnek, és hozzájárulhatnak a platform általános biztonságához és hatékonyságához.

A WOO Network kulcsfontosságú eleme a WOO X

A WOO Network egyik kulcsfontosságú eleme a WOO X, egy kereskedési platform, amely professzionális és intézményi kereskedőknek kínál magas teljesítményű felületet fejlett kereskedési eszközökkel. A WOO X úgy van kialakítva, hogy kiváló rendelés-végrehajtást, minimális csúszást és csökkentett kereskedési díjakat biztosítson. A platform ezt a hálózat aggregált likviditási medencéinek kihasználásával éri el, amelyek különböző centralizált és decentralizált forrásokból merítenek.

A WOO Network magában foglalja a WOOFi-t is

A WOO Network magában foglalja a WOOFi-t is, egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platformot, amely csere-, hozam- és tőkeáttételi szolgáltatásokat kínál. A WOOFi egy újító árazási modellt használ, amelyet Szintetikus Proaktív Piaci Készítésnek (sPMM) neveznek, és amely pontosabb árazást és csökkentett csúszást kíván biztosítani a DeFi tranzakciókhoz. Ez a modell jelentős előrelépés a hagyományos automatizált piaci készítők (AMM) felett, és a hálózat egyik egyedi értékesítési pontja.

A WOO Network része a WOO Ventures is

A WOO Network egy másik összetevője a WOO Ventures, amely egy befektetési ág, amely a kriptovaluta területén belüli innovatív projektek finanszírozására és támogatására összpontosít. A WOO Ventures azon korai szakaszú projektek azonosítására és támogatására törekszik, amelyek hozzájárulhatnak a WOO ökoszisztémához és a szélesebb kriptopiacihoz.

Műszaki szempontból a WOO Network

Műszaki szempontból a WOO Network blokklánc technológián alapul, amely biztosítja a tranzakciók átláthatóságát, biztonságát és megváltoztathatatlanságát. A hálózat architektúrája úgy van kialakítva, hogy skálázható és interoperábilis legyen, lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt más blokklánc hálózatokkal és hagyományos pénzügyi rendszerekkel.

A WOO token az Ethereum blokkláncon működik, mint egy ERC-20 token, amely az Ethereum hálózaton létrehozott cserélhető tokenek szabványa. Azonban, hogy kezelje az Ethereumon a magas gáz díjakat és a hálózati torlódást, a WOO Network kereszt-lánc megoldásokat hajtott végre, hogy lehetővé tegye a WOO tokenek használatát más blokkláncokon alacsonyabb tranzakciós költségekkel és gyorsabb feldolgozási időkkel.

A piaci dinamikák szempontjából a WOO Network

A piaci dinamikák szempontjából a WOO Network úgy pozícionálta magát, hogy széles felhasználói körnek feleljen meg, a kiskereskedőktől az intézményi ügyfelekig. A hálózat likviditás biztosítására való összpontosítása különösen vonzó a nagy mennyiségű kereskedők számára, akik hatékony végrehajtást igényelnek anélkül, hogy kedvezőtlenül befolyásolnák a piacot.

A WOO Network kormányzási modellje

A WOO Network kormányzási modellje szintén megjegyzésre méltó. A token tulajdonosoknak beleszólásuk van a hálózat fejlesztésébe és stratégiai irányába. Ez a decentralizált megközelítés a kormányzáshoz összhangban áll a kriptovaluta közösség etoszával, ahol a hatalom a résztvevők között oszlik meg, nem pedig kevés ember kezében koncentrálódik.

Mint minden kriptovalutánál, a WOO token értéke a piaci erőknek van kitéve és volatilis lehet. A WOO token iránt érdeklődő kereskedőknek és befektetőknek alapos kutatást kell végezniük, és figyelembe kell venniük a token hasznosságát, a projekt mögött álló csapatot, a partnerségeket és az általános piaci hangulatot, mielőtt befektetési döntéseket hoznának.

Következtetésképpen a WOO Network

Következtetésképpen a WOO Network egy átfogó ökoszisztémát képvisel, amely több fájdalompontot is kezel a kriptovaluta kereskedési és DeFi területén. A likviditásra, fejlett kereskedési funkciókra és innovatív DeFi megoldásokra való összpontosításával a WOO Network jelentős hatást készül gyakorolni az iparra. A WOO token, mint a hálózat éltető ereje, alapvető szerepet játszik a különböző funkciók lehetővé tételében és ösztönzésében az ökoszisztémán belül. Ahogy a hálózat tovább fejlődik és bővíti kínálatát, valószínűleg egyre több figyelmet vonz majd a kereskedőktől, befektetőktől és fejlesztőktől egyaránt.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Woo Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 2230431129.7177596 darab WOO van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok WOO kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 6 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni WOO-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt WOO-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok WOO-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

BNB, BTC, BUSD, USDT,

Cryptocom:

USD, USDT,

Kraken:

ZEUR, ZUSD,

Kucoin:

USDT,

Mexc:

USDT,

Okx:

USDT,