USDD (USDD) Vásárlási Információ

Egy darab USDD (USDD) ára az aktuális árfolyam szerint $0.995. Az elmúlt órában az árfolyam -0.1%-ot esett, míg a tegnapi árhoz képest -0.2%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 5035391.909 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami -13.4% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

USDD Projekt Ismertető
USDD, azaz USD Digital, egy stabilcoin, amelynek célja az 1:1-es rögzítés fenntartása az amerikai dollárral

A stabilcoinokként az USDD úgy van kialakítva, hogy nyújtson a kriptovaluták előnyeit, mint például a gyors tranzakciók és a határokon átnyúló átutalhatóság, miközben minimalizálja az ár volatilitását, amely általában a digitális eszközökhöz, mint a Bitcoin és az Ethereum, társul.

A stabilcoinok koncepciója válasz egy kritikus kihívásra a kriptovaluta piacon: a volatilitásra

Bár a volatilitás lehetőségeket teremthet a kereskedők számára, kockázatokat is jelent az egyének és vállalkozások számára, akik a digitális valutákat mindennapi tranzakciókhoz vagy érték tárolására kívánják használni. Az értékének stabil fiat valutához való rögzítésével az USDD egy kiszámíthatóbb és megbízhatóbb csereeszközt biztosít.

Az USDD egy blokkláncon működik, amely egy decentralizált és elosztott főkönyvi technológia

A blokkláncok a legtöbb kriptovaluta gerincét képezik, biztosítva egy biztonságos és átlátható módot a tranzakciók rögzítésére anélkül, hogy központi hatóságra lenne szükség. Ez a decentralizáció az egyik kulcsfontosságú jellemző, amely megkülönbözteti a kriptovalutákat a hagyományos fiat valutáktól, amelyeket központi bankok és kormányok irányítanak.

Az USDD stabilitását különböző mechanizmusok fenntartják

Egy gyakori megközelítés a stabilcoinok esetében, hogy tartanak egy tartalékot a fiat valutából, amelyhez rögzítve vannak, ebben az esetben az amerikai dollárból. Ez a tartalék fedezetként szolgál, és auditálható annak biztosítására, hogy minden USDD token teljes mértékben fedezve legyen egyenértékű mennyiségű amerikai dollárral. Ez a módszer hasonló ahhoz, ahogy a hagyományos bankok korábban bankjegyeket bocsátottak ki, amelyek aranyra vagy ezüstre voltak beválthatók.

Egy másik megközelítés a stabilitás fenntartására az algoritmikus mechanizmusok használata, amelyek automatikusan állítják be a stabilcoin kínálatát a kereslet változásaihoz képest. Ha az USDD ára emelkedne 1 dollár felett, a protokoll több USDD-t bocsáthat ki a kínálat növelése és az ár csökkentése érdekében. Fordított esetben, ha az ár 1 dollár alá esne, a protokoll visszavásárolhatja és eltávolíthatja az USDD-t a forgalomból a kínálat csökkentése és az ár növelése érdekében.

Az USDD blokklánc infrastruktúrája lehetővé teszi az okosszerződéseket is, amelyek önműködő szerződések, amelyek feltételei közvetlenül a kódokba vannak írva

Az okosszerződések automatizálhatják a különböző pénzügyi műveleteket, mint például a kölcsönkiadás, kamatfizetések és biztosítási igények, közvetítők nélkül. Ez csökkentheti a költségeket és növelheti a pénzügyi tranzakciók hatékonyságát.

A kereskedők és befektetők számára az USDD egy módot kínál a más kriptovaluták volatilitása elleni védekezésre

Átválthatják vagyonukat USDD-re a piaci bizonytalanság időszakában az értékük megőrzése érdekében. Amint a piac stabilizálódik, visszaalakíthatják USDD-jüket más kriptovalutákra a kereskedés vagy befektetés folytatásához.

A szélesebb pénzügyi ökoszisztémában az USDD megkönnyítheti a határokon átnyúló tranzakciókat és a küldeményeket

A hagyományos nemzetközi pénzátutalások lassúak és költségesek lehetnek a több bank és közvetítő bevonása miatt. Az USDD tranzakciók viszont percek alatt elvégezhetők és a költségek töredékéért, függetlenül a küldő és a címzett földrajzi helyzetétől.

Továbbá, az USDD szerepet játszhat a pénzügyi befogadásban, lehetővé téve a digitális pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést azok számára, akik bank nélküliek vagy alulbankosítottak. Mivel az USDD tranzakciókhoz csak internetkapcsolat és digitális tárca szükséges, azok az egyének, akik nem férnek hozzá a hagyományos banki szolgáltatásokhoz, részt vehetnek a globális gazdaságban.

A szabályozási megfelelés szempontjából az USDD-hez hasonló stabilcoinok pénzügyi hatóságok általi ellenőrzés alá esnek

A szabályozók aggódnak a stabilcoinok potenciális zavaró hatása miatt a hagyományos pénzügyi rendszerben, az illegális tevékenységek elősegítésében és a monetáris politika befolyásolásában. Ennek eredményeként a stabilcoin kibocsátóknak bonyolult szabályozási tájakon kell navigálniuk, és előfordulhat, hogy engedélyeket kell szerezniük, ügyfél-azonosítást (KYC) kell végezniük, és be kell tartaniuk a pénzmosás elleni (AML) szabályozásokat.

Összegzésül, az USDD jelentős innovációt képvisel a digitális valuták területén, ötvözve a kriptovaluták előnyeit a fiat valuták stabilitásával

A blokklánc-alapú infrastruktúrája biztonságos, átlátható és hatékony tranzakciókat tesz lehetővé, míg az okosszerződések új lehetőségeket nyitnak meg az automatizált pénzügyi szolgáltatásokhoz. Ahogy a kriptovaluta piac tovább fejlődik, a stabilcoinok, mint az USDD, valószínűleg döntő szerepet fognak játszani a pénzügyek jövőjének alakításában, hidat képezve a hagyományos és a digitális gazdaságok között.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Usdd Eladóhelyek

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 731593218.293842 darab USDD van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok USDD kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 2 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni USDD-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt USDD-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok USDD-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Kucoin:

TRX, USDC, USDT,

Mexc:

USDC, USDT,