UNUS SED LEO (LEO) Vásárlási Információ

Egy darab UNUS SED LEO (LEO) ára az aktuális árfolyam szerint $5.895. Az elmúlt órában az árfolyam +2.0 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -2.04%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 2156307.845 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami -14.0% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Online Unus Sed Leo Eladóhelyek

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 985239504 darab LEO van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok UNUS SED LEO kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 1 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni LEO-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt LEO-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok LEO-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Okx:

USDT,