Tether USDt (USDT) Vásárlási Információ

Egy darab Tether USDt (USDT) ára az aktuális árfolyam szerint $1.0. Az elmúlt órában az árfolyam -0.01%-ot esett, míg a tegnapi árhoz képest +0.08 százalékosan emelkedett az árfolyam. A tőzsdéken 69010738793.839 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 10.75% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Tether USDt Projekt Ismertető

Az USDT, teljes néven "Tether", egy speciális kriptopénz, úgynevezett stable coin, aminek az árfolyama a dolláréhoz van igazítva. A stable coinokat úgy tervezték, hogy stabil értéket tartsanak fenn, jellemzően úgy, hogy értéküket egy tartalék fiat valutához vagy árucikkekhez kötik. Az USDT-t kifejezetten az USA dollárhoz (USD) kötik egy az egyhez alapon, ami azt jelenti, hogy egy USDT elvileg egy USD értékével kell, hogy egyenértékű legyen. Az USD-hez való kötöttség célja, hogy stabilitást és kiszámíthatóságot biztosítson, ami gyakran hiányzik más kriptovalutákból, például a Bitcoinból és az Ethereumból, amelyek árfolyam-ingadozásukról ismertek. Az USDT az egyik leggyakoribb quote assett a kripto kereskedés világában. A coinok nagy részét meg lehet venni USDT-vel.

Kulcsfontosságú jellemzők az USDT-vel kapcsolatban:

Árstabilitás: Az USDT-t úgy tervezték, hogy stabil értéket tartson fenn, így az ára nem ingadozik olyan jelentősen, mint sok más kriptovalutaé. Ez a stabilitás teszi hasznossá különböző alkalmazásokhoz, többek között a kereskedéshez és értékmegőrzéshez.

Eszközfedezet: A Tether, az USDT mögött álló vállalat azt garantálja, hogy minden egyes USDT mögött egy azonos mennyiségű, tartalékban tartott tényleges amerikai dollár (USD) áll. A Tether átláthatósági jelentéseket ad ki, melyek arra szolgálnak, hogy a felhasználók megbizonyosodjanak arról, hogy a kibocsátott USDT teljes mértékben valódi dollárral van fedezve.

Blokklánc technológia: Az USDT több blokklánchálózaton is létezik, többek között az Ethereumon (ERC-20 tokenként), a Bitcoin Omni Layerén, a Binance Smart Chain-en és máshol is. Ez a multichain megközelítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az USDT-t különböző blokklánchálózatokon tartsák és oda-vissza tudják hidalni a tokenjeiket.

Felhasználási esetek: Az USDT-t talán a legszélesebb körben használják a kriptovaluta váltókon történő kereskedésre, mivel kényelmes módot biztosít a dollár alapú számolásra. Stabil értéktartónak is kiváló más kriptopénzek árfolyamának nagyfokú ingadozásának az idején.

Szabályozási kihívások: A stabilcoin-ágazat, beleértve az USDT-t is, különböző joghatóságokban fokozott szabályozási ellenőrzésnek van kitéve, melyek a vásárlók érdekeit szolgálják.

Alternatívák: Az USDT csak egy a sok létező stable coin közül, de a legnagyobb is egyben. Olyan alternatívái vannak, mint az USDC, BUSD, TUSD a híresebbek kozil.

Az USDT a kriptopénzek terén jelentős szereplőnek számít, és továbbra is népszerű választás azon kereskedők és befektetők számára, akik a digitális pénzügyi eszközök gyakran váltózó világában történő interakció során szeretnék megőrizni a tőkéjük árfolyamstabilitást.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Tether Usdt Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Bybit logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Akár 5000 dollárnyi ajándék és bónusz
  • Maximim 100 USDT veszteség jóváírás
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BYBIT-RŐL

A Bybit a Forma 1-es Red Bull Racing szponzoraként a világ egyik legnagyobb váltója, ahol minden nagyobb valutapár megtalálható és Magyarországról is gyorsan vételezheto. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 115086088103.16122 darab USDT van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Tether USDt kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 8 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni USDT-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt USDT-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok USDT-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

ARS, BIDR, BKRW, BRL, BVND, DAI, IDRT, NGN, PLN, RON, RUB, TRY, UAH, VAI, ZAR,

Bitstamp:

EUR, USD,

Bybit:

AUD, BRZ, ETH, EUR,

Coinbase:

EUR, GBP, USD, USDC,

Cryptocom:

D365, D36500, USD,

Kraken:

CHF, ZAUD, ZCAD, ZEUR, ZGBP, ZJPY, ZUSD,

Kucoin:

BRL, DAI, EUR, GBP, TUSD, USDC,

Okx:

USDC,