GMT (GMT) Vásárlási Információ

Egy darab GMT (GMT) ára az aktuális árfolyam szerint $0.203. Az elmúlt órában az árfolyam +0.34 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -12.91%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 68320638.8 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 103.11% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

GMT Projekt Ismertető
A STEPN (GMT) egy új kriptovaluta projekt, amely ötvözi a virágzó decentralizált pénzügyi (DeFi) világot az egészséggel és a fitneszel

A STEPN egy mozgásra ösztönző (M2E) életmód alkalmazás, amely a Solana blokkláncon épül, és fizikai aktivitásra ösztönzi a felhasználókat, jutalmazva őket a saját tokenjükkel, a Green Metaverse Token (GMT)-vel. A projektet 2021-ben indították útjára a társalapítók, Jerry Huang és Yawn Rong.

A STEPN ökoszisztéma egy játékosított élmény köré épül, ahol a felhasználók tokeneket kereshetnek sétálással, kocogással vagy futással a szabadban, miközben az alkalmazás GPS-en keresztül követi mozgásukat

A részvételhez a felhasználóknak először meg kell vásárolniuk vagy bérelniük kell NFT cipőket, amelyek digitális eszközök a platformon belül. Ezek a cipők különböző típusokban érhetők el, mindegyik más-más fizikai tevékenységhez és kereseti potenciálhoz igazodva.

A GMT token több célt is szolgál a STEPN ökoszisztémán belül

Governance tokenként funkcionál, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy szavazzanak azokra a javaslatokra, amelyek befolyásolják a platform irányát és fejlődését. Ezenkívül a GMT stake-elhető a jutalmak megszerzéséhez, felhasználható az alkalmazáson belül a szintlépéshez és új NFT cipők "mintázásához", valamint különböző kriptovaluta tőzsdéken kereskedhető.

A STEPN modell egy két-token rendszeren alapul, ahol a GMT a governance token, és a Green Satoshi Token (GST) a használati tokenként szolgál

A GST-t a felhasználók fizikai tevékenységek során szerezhetik meg, miközben NFT cipőiket viselik. A megszerzett GST mennyisége több tényezőtől függ, beleértve a cipő típusát, szintjét és a felhasználó elkötelezettségének szintjét. A GST felhasználható a cipők javítására, szintlépésre vagy új cipők "mintázására", és más kriptovalutákra is cserélhető.

A projekt alaptechnológiája a Solana blokklánc sebességét és hatékonyságát használja ki, amely magas áteresztőképességéről és alacsony tranzakciós költségeiről ismert

Ez különösen fontos a STEPN számára, mivel biztosítja, hogy a jutalmakat gyorsan és gazdaságosan lehessen kiosztani, javítva ezzel a felhasználói élményt.

A STEPN innovatív megközelítése, amely összekapcsolja a fitneszt a kripto gazdasággal, sokféle felhasználót vonzott

Fitness rajongókat, játékosokat és befektetőket egyaránt. A fizikai aktivitás játékosítása egészségesebb életmódra ösztönöz, miközben potenciális pénzügyi ösztönzőt is nyújt. Ez további előnyként erős közösséget hoz létre a platform körül, mivel a felhasználókat nem csak a személyes nyereség motiválja, hanem az alkalmazás társas aspektusai is.

Befektetési szempontból a GMT értékét több tényező is befolyásolja

A GMT tokenomikája hosszú távú tartásra és az ökoszisztémában való részvételre ösztönöz. A GMT kínálata korlátozott, ami azt jelenti, hogy ahogy a platform növekszik és a token iránti kereslet nő, annak értéke potenciálisan emelkedhet. Azonban, mint minden kriptovaluta, a GMT is piaci volatilitásnak van kitéve és a kripto piacra jellemző kockázatoknak.

A STEPN csapata több mechanizmust is bevezetett az ökoszisztéma fenntarthatóságának biztosítása érdekében

Például a GST égetése, amikor a felhasználók új cipőket "mintáznak" vagy javításokért fizetnek, segít szabályozni a használati token kínálatát és megelőzni az inflációt. A csapat bevezetett anti-csalás algoritmusokat is, hogy biztosítsák, hogy a jutalmak valódi fizikai aktivitás révén kerüljenek megszerzésre, megőrizve ezzel a platform integritását.

Partnerségek és együttműködések tekintetében a STEPN proaktívan foglalkozik más projektekkel és cégekkel a kripto és nem kripto területen

Ezek a partnerségek a GMT használatának kiterjesztésére, a projekt láthatóságának növelésére és az általános felhasználói élmény javítására irányulnak.

A STEPN (GMT) jövője ígéretesnek tűnik, ahogy a csapat tovább innovál és bővíti a platform funkcióit

A tervek között szerepel egy decentralizált autonóm szervezet (DAO), további játékosítási elemek, és a sétáláson és futáson túli egyéb fizikai tevékenységekbe való terjeszkedés.

Összegzésül, a STEPN (GMT) egyedülálló összefonódást képvisel az egészség, a fitness és a kriptovaluta területén, vonzó használati esetet kínálva a blokklánc technológiának a hagyományos pénzügyi alkalmazásokon túl

Sikeressége a felhasználói bázisának folyamatos növekedésétől, technológiájának alkalmazkodóképességétől és a kriptovaluta piac általános piaci feltételeitől függ. Mint minden befektetés a kripto piacon, a potenciális befektetőknek saját kutatást kell végezniük és mérlegelniük kell a kockázatokat, mielőtt részt vesznek a STEPN ökoszisztémájában.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Gmt Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Bybit logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Akár 5000 dollárnyi ajándék és bónusz
  • Maximim 100 USDT veszteség jóváírás
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BYBIT-RŐL

A Bybit a Forma 1-es Red Bull Racing szponzoraként a világ egyik legnagyobb váltója, ahol minden nagyobb valutapár megtalálható és Magyarországról is gyorsan vételezheto. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 5336359487.03437 darab GMT van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok GMT kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 8 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni GMT-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt GMT-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok GMT-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

AUD, BNB, BRL, BTC, BUSD, ETH, EUR, GBP, TRY, USDT,

Bybit:

USDT,

Coinbase:

USD, USDT,

Cryptocom:

USD, USDT,

Kraken:

ZEUR, ZUSD,

Kucoin:

USDC, USDT,

Mexc:

USDT,

Okx:

USDC, USDT,