Radix (XRD) Vásárlási Információ

Egy darab Radix (XRD) ára az aktuális árfolyam szerint $0.039. Az elmúlt órában az árfolyam -0.39%-ot esett, míg a tegnapi árhoz képest +0.4 százalékosan emelkedett az árfolyam. A tőzsdéken 2815249.786 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 17.61% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Online Radix Eladóhelyek

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 12866991010.49092 darab XRD van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Radix kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 2 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni XRD-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt XRD-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok XRD-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Kucoin:

USDT,

Mexc:

USDT,