PancakeSwap (CAKE) Vásárlási Információ

Egy darab PancakeSwap (CAKE) ára az aktuális árfolyam szerint $2.701. Az elmúlt órában az árfolyam -0.32%-ot esett, míg a tegnapi árhoz képest -7.06%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 93568480.165 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 23.3% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

PancakeSwap Projekt Ismertető
PancakeSwap (CAKE) – Egy decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazás

A PancakeSwap (CAKE) egy decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazás, amely a Binance Smart Chain (BSC) hálózaton működik, ami egy olyan blokklánc hálózat, amelyet okosszerződés-alapú alkalmazások futtatására terveztek. A PancakeSwap-ot 2020 szeptemberében indították el, és gyorsan az egyik legnépszerűbb decentralizált tőzsdévé (DEX) vált felhasználóbarát felülete és széleskörű DeFi funkciói miatt.

A PancakeSwap szíve: a CAKE natív hasznossági token

A PancakeSwap központjában a natív hasznossági token, a CAKE áll, amelyet a platformon belül számos célra használnak. A CAKE egy BEP-20 token, ami azt jelenti, hogy egy olyan szabványnak felel meg, amely hasonló az Ethereum ERC-20 szabványához, de a Binance Smart Chain architektúrájához igazították. A tokent likviditás biztosításának ösztönzésére, a kormányzásban való részvételre, a tételre és a platformon való lottózásra használják.

Automatizált piacteremtő modell a PancakeSwap-en

A PancakeSwap egy automatizált piacteremtő (AMM) modellt alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális eszközöket cseréljenek likviditási alapok ellen. Ezeket az alapokat a felhasználók töltik fel, akik a tokenjeiket az alapba helyezik, és cserébe likviditás szolgáltató (LP) tokeneket kapnak. Ezeket az LP tokeneket aztán lehet tételre helyezni, hogy CAKE jutalmakat szerezzenek. Az AMM modell kiküszöböli a hagyományos tőzsdéken használt rendelési könyvek szükségességét, lehetővé téve az azonnali kereskedést, amelyet az alap likviditása ellen hajtanak végre.

Yield farming a PancakeSwap-en

A PancakeSwap egyik kulcsfontosságú funkciója a yield farming, ahol a felhasználók LP tokenjeiket tételre helyezhetik, hogy CAKE-et termeljenek. Ez a folyamat likviditást biztosít különböző alapoknak, és cserébe a felhasználók jutalmakat kapnak. A jutalmak általában a platform által generált kereskedési díjak egy részét és további CAKE tokeneket jelentenek. A yield farming a PancakeSwap-en nagyon nyereséges lehet, de kockázatokkal is jár, mint például az átmeneti veszteség, amely akkor következik be, amikor a letétbe helyezett eszközök ára megváltozik a letétbe helyezéshez képest.

Syrup Pool funkció a PancakeSwap-en

A PancakeSwap egy Syrup Pool funkciót is kínál, ahol a felhasználók CAKE tokenjeiket tételre helyezhetik, hogy több CAKE-et vagy más új projektekből származó tokeneket szerezzenek. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek, miközben támogatják az új projekteket, amelyek a Binance Smart Chain-en indulnak.

Kormányzás a PancakeSwap-en

A kormányzás egy másik fontos aspektusa a PancakeSwap-nak. A CAKE birtokosoknak hatalmuk van arra, hogy szavazzanak azokra a javaslatokra, amelyek meghatározzák a platform irányát, mint például a díjszerkezetek, a funkciófejlesztések és az új likviditási alapok hozzáadása. Ez a decentralizált kormányzási modell biztosítja, hogy a közösség érdekeit figyelembe vegyék, és hogy a platform átlátható és közösség által vezérelt maradjon.

Lottórendszer a PancakeSwap-en

A PancakeSwap lottórendszere egy innovatív funkció, amely lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy nagy mennyiségű CAKE-et nyerjenek. CAKE tokenekkel lottójegyet vásárolva a felhasználók bekerülnek egy sorsolásba, és ha a számaik megegyeznek a nyertes számokkal, akkor megkapják a lottóalap egy részét.

NFT-k integrációja a PancakeSwap ökoszisztémájába

A PancakeSwap integrálta a nem-fungibilis tokeneket (NFT-ket) az ökoszisztémájába. A felhasználók kereskedhetnek NFT-kkel a platformon, részt vehetnek NFT-alapú játékokban, és még különleges kiadású NFT-ket is szerezhetnek különböző tevékenységeken keresztül a platformon.

Biztonság a PancakeSwap-en

A biztonság elsődleges szempont minden DeFi platform számára, és a PancakeSwap intézkedéseket tett a felhasználók pénzeszközeinek biztonságának biztosítása érdekében. A platform több auditon esett át neves biztonsági cégek által, amelyek segítenek azonosítani és kijavítani a potenciális sebezhetőségeket. Azonban a felhasználóknak mindig óvatosnak kell lenniük és saját felelősségükre kell eljárniuk, amikor okosszerződésekkel és DeFi platformokkal lépnek kapcsolatba.

Teljesítmény a PancakeSwap-en

A PancakeSwap előnyöket élvez a Binance Smart Chain magas áteresztőképességéből és alacsony tranzakciós díjaiból. A BSC egy olyan konszenzus mechanizmust használ, amelyet Proof of Staked Authority (PoSA) néven ismerünk, ami a Proof of Authority (PoA) és a Delegated Proof of Stake (DPoS) kombinációja. Ez lehetővé teszi a gyorsabb és költséghatékonyabb tranzakciókat olyan hálózatokhoz képest, mint az Ethereum, amely történelmileg magas gáz díjakat és hálózati torlódást szenvedett.

Következtetés

Összefoglalva, a PancakeSwap egy átfogó DeFi platform, amely széleskörű funkciókat kínál azoknak a felhasználóknak, akik érdeklődnek a decentralizált kereskedés, a yield farming, a tétel és egy decentralizált ökoszisztémában való részvétel iránt. A platform natív tokenje, a CAKE, központi szerepet játszik a platform működésében, és különböző módon kínál lehetőségeket a felhasználóknak a keresésre és a platform kormányzásában való részvételre. Mint minden DeFi projekt esetében, vannak kockázatok, de a PancakeSwap felhasználóbarát felülete, ötvözve a Binance Smart Chain hatékonyságával, vonzó lehetőséget kínál a felhasználóknak a decentralizált pénzügyek világának felfedezésére.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Pancakeswap Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 389683638.66891366 darab CAKE van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok PancakeSwap kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 3 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni CAKE-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt CAKE-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok CAKE-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

AUD, BNB, BRL, BTC, BUSD, GBP, USDT,

Kucoin:

USDT,

Mexc:

USDT,