Osmosis (OSMO) Vásárlási Információ

Egy darab Osmosis (OSMO) ára az aktuális árfolyam szerint $0.732. Az elmúlt órában az árfolyam +0.09 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -10.28%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 22331368.732 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 37.85% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Osmosis Projekt Ismertető
Ozmózis (OSMO)

Az Ozmózis (OSMO) egy fejlett decentralizált tőzsde (DEX) protokoll, amely egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a kriptovaluta világában. A Cosmos hálózaton épül, amely egy decentralizált, független, skálázható és interoperábilis blokkláncokból álló hálózat. Az Ozmózis egyedülálló Automatizált Piaci Készítő (AMM) modellt kínál, amely rendkívül testreszabható és lehetővé teszi a likviditási medencék rugalmas paraméterekkel történő létrehozását.

Az Ozmózis protokoll úgy van kialakítva, hogy felhatalmazza a likviditásszolgáltatókat (LP-ket) és a kereskedőket, lehetővé téve számukra, hogy több kontrollt gyakoroljanak vagyonuk felett és azon, ahogy az ökoszisztémával interakcióba lépnek. Az Ozmózis egyik kulcsfontosságú jellemzője, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját likviditási medencéket hozzanak létre specifikus paraméterekkel, mint például a csere díjak, a csúszás és a kötődési görbék. Ez a szintű testreszabás nem gyakori más AMM platformokon, amelyek gyakran egy méretben mindenki számára megközelítést alkalmaznak a likviditási medencékhez.

Az Ozmózis platform natív tokene az OSMO. Több célra szolgál az ökoszisztémán belül, beleértve a kormányzást, a stakinget és a likviditás biztosításának ösztönzését. Az OSMO birtokosoknak hatalmuk van arra, hogy szavazzanak azokra a javaslatokra, amelyek meghatározzák a platform jövőbeli fejlesztését, beleértve a protokoll változásait, frissítéseit és a közösségi finanszírozás elosztását.

A staking egy másik kritikus aspektusa az Ozmózis ökoszisztémának. A felhasználók stake-elhetik az OSMO tokenjeiket a hálózat biztosítására és staking jutalmakat kereshetnek. A staking mechanizmus egy kötődési időszakot is magában foglal, amely egy meghatározott időtartam, amennyi ideig a stake-elt tokeneknek zárolva kell maradniuk, mielőtt kivonhatók lennének. Ez segít biztosítani a hálózat stabilitását és biztonságát, elriasztva a rövid távú spekulációt és elősegítve a hosszú távú tartást.

A likviditás bányászata egy jelentős ösztönző mechanizmus, amelyet az Ozmózis használ a likviditás platformra vonzására. A felhasználók, akik likviditást biztosítanak a különböző medencékben, OSMO tokenekkel jutalmazódnak. Ez nem csak a likviditás biztosítását ösztönzi, hanem segít a tokenek szélesebb közösségben történő elosztásában is, növelve a decentralizációt.

Az Ozmózis DEX az Inter-Blockchain Communication (IBC) protokollt használja, amely a Cosmos ökoszisztéma kulcsfontosságú eleme. Az IBC lehetővé teszi az eszközök különböző blokkláncok közötti átutalását, lehetővé téve az Ozmózis számára a kereszt-láncú csere és likviditás biztosítását. Ez az interoperabilitás jelentős előny, mivel széles körű kereskedési párokat és lehetőségeket nyit meg a felhasználók számára, ami egyetlen blokkláncon nem érhető el.

A technikai szempontból az Ozmózis a Cosmos SDK-t használja, amely egy keretrendszer blokklánc alkalmazások építésére. A Cosmos SDK modularitást és rugalmasságot biztosít, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy könnyedén hozzanak létre egyedi blokklánc megoldásokat. Az Ozmózis ezt használja fel egy felhasználóbarát felület és egy erős funkciókészlet kínálására, amely mind a kezdő, mind a tapasztalt felhasználók számára vonzó a DeFi területén.

A biztonság elsődleges szempont minden DeFi platform számára, és az Ozmózis nem kivétel. A protokoll rendszeres auditokon esik át és különböző biztonsági intézkedéseket alkalmaz a felhasználók alapjainak védelmére. A biztonságos több résztvevős számítás (sMPC) használata a kulcskezeléshez és az alapos tesztelési és kódellenőrzési folyamatok megvalósítása az Ozmózis elkötelezettségének része a felhasználók számára biztonságos környezet fenntartásában.

A piaci teljesítmény szempontjából az OSMO értéke ki van téve a kriptovaluta piacokra jellemző volatilitásnak. Olyan tényezők, mint az általános piaci hangulat, az elfogadási arányok, a technológiai fejlesztések és a szabályozási hírek mind befolyásolhatják az OSMO árát. Azonban az OSMO token hasznossága az Ozmózis ökoszisztémán belül alapvető értékajánlatot biztosít, amely segíthet enyhíteni a piaci volatilitás egy részét.

Összefoglalva, az Ozmózis jelentős lépést jelent a decentralizált pénzügyek evolúciójában. A testreszabható AMM modellje, kormányzati szerkezete, staking ösztönzői és kereszt-lánc képességei révén élvonalbeli platformként pozicionálja magát a Cosmos ökoszisztémán belül és a szélesebb DeFi tájékozódáson belül. Ahogy a platform tovább fejlődik és egyre több felhasználó veszi igénybe annak funkcióit, az Ozmózis egyre fontosabb szerepet fog játszani a decentralizált tőzsde és a likviditás biztosítás jövőjében.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Osmosis Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 998192608.185891 darab OSMO van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Osmosis kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 5 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni OSMO-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt OSMO-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok OSMO-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

BTC, BUSD, USDT,

Coinbase:

USD,

Cryptocom:

USD,

Kucoin:

USDT,

Mexc:

USDT,