Oasis (ROSE) Vásárlási Információ

Egy darab Oasis (ROSE) ára az aktuális árfolyam szerint $0.104. Az elmúlt órában az árfolyam +0.34 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -8.13%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 31766347.814 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 47.15% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Oasis Projekt Ismertető
Oasis Network

Az Oasis Network, amelyet a ROSE natív token képvisel, egy adatvédelmi központú blokklánc platform, amelyet nyílt pénzügyek és felelős adatgazdaság támogatására terveztek. Egyedi értékesítési ajánlata abban rejlik, hogy lehetővé teszi a biztonságos, privát számításokat a blokkláncon, ami új határokat nyit meg a személyes és pénzügyi adatok szabályozott módon történő felhasználására, előnyöket biztosítva ezzel a felhasználóknak és vállalkozásoknak.

Az Oasis Network felépítése

Az Oasis Network rétegelt architektúrán alapul, amely elkülöníti a konszenzus műveleteket a számításoktól, lehetővé téve ezzel az hatékonyabb feldolgozást. Ez a tervezés két fő komponensből áll: a Konszenzus Rétegből és a ParaTime Rétegből. A Konszenzus Réteg egy skálázható, nagy áteresztőképességű Proof-of-Stake (PoS) blokklánc, amely biztosítja a hálózat biztonságát és a tranzakciók véglegességét. A ParaTime Réteg viszont több párhuzamos futási környezetet (ParaTimes) tartalmaz, mindegyik egy megismételt számítási környezetet képviselve megosztott állapottal.

Adatvédelem az Oasis Networkön

Az Oasis Network egyik kulcsfontosságú jellemzője az adatvédelemre való hangsúlyozása. Biztonságos számítási technikákat, mint például a Megbízható Végrehajtási Környezeteket (TEE-k) használja, hogy lehetővé tegye a bizalmas okosszerződéseket. Ez azt jelenti, hogy az ezekben a szerződésekben feldolgozott adatok privátak maradhatnak, lehetőségeket nyitva olyan felhasználási esetekre, amelyek érzékeny adatok kezelését igénylik a blokkláncon, mint például a hitelminősítés, az egészségügy és a személyazonosság kezelése.

A ROSE token szerepe

A ROSE token több célt is szolgál az Oasis Networkön belül. Használják tranzakciós díjak fizetésére, a hálózat PoS konszenzus mechanizmusában részt vevő validátorok és delegátorok ösztönzésére, valamint az on-chain kormányzás lehetővé tételére. A ROSE birtokosai részt vehetnek a hálózat döntéshozatali folyamatában, szavazva a javaslatokra, amelyek befolyásolhatják a hálózat frissítéseit és paraméter-beállításait.

Pénzügyi szempontok

Az Oasis Network pénzügyi szempontból egy inkluzívabb DeFi ökoszisztémát kíván létrehozni a privát, skálázható DeFi alkalmazások létrehozásával. Ez potenciálisan vonzhatja az intézményi befektetőket és azokat a felhasználókat, akik aggódnak a tranzakcióik nyilvános jellege miatt más blokkláncokon. Egy olyan platformot biztosítva, ahol a pénzügyi adatok bizalmasak maradhatnak, az Oasis Network áthidalhatja a hagyományos pénzügy és a decentralizált pénzügy közötti szakadékot.

Tokenomika az Oasis Networkön

Az Oasis Network egy újszerű tokenomikai modellt vezet be, amely ösztönzi mind a rövid, mind a hosszú távú részvételt. A hálózat tétjutalmazási rendszere arra ösztönzi a felhasználókat, hogy stake-eljék ROSE tokenjeiket, amely segít a hálózat biztonságának megőrzésében, miközben a stakereknek megtérülést kínál a befektetésükre. Emellett a hálózatban beépített disinflációs mechanizmus van, ahol a blokkjutalmak idővel csökkennek, potenciálisan növelve a ROSE tokenek ritkaságát és értékét.

Kormányzás az Oasis Networkön

A kormányzás szempontjából az Oasis Network egy decentralizált on-chain kormányzati rendszert használ, amely lehetővé teszi az érdekelt felek számára, hogy javasoljanak és szavazzanak a hálózat frissítéseire és funkcióimplementációira. Ez biztosítja, hogy a hálózat fejlődhessen a felhasználói igényeknek megfelelően és alkalmazkodhasson a blokklánc iparág változó tájához.

Az Oasis Network fejlesztése

Az Oasis Network fejlesztését az Oasis Alapítvány felügyeli, amely felelős az ökoszisztéma projektek finanszírozásáért, a közösségi kiérésért és az általános hálózatgazdálkodásért. Az alapítvány kulcsfontosságú szerepet játszik a hálózat hosszú távú fenntarthatóságának és növekedésének biztosításában.

Technológiai stack

A technológiai szempontból az Oasis Network Rust programozási nyelven épül, amely ismert biztonságáról és teljesítményéről. Ez a választás tükrözi a hálózat elkötelezettségét egy biztonságos és hatékony blokklánc platform létrehozása iránt. A hálózat emellett támogatja a decentralizált alkalmazások (dApps) fejlesztését az SDK-ján keresztül, amely egyszerűsíti az Oasis Networkön való építkezés folyamatát.

Következtetés

Összefoglalva, az Oasis Network jelentős előrelépést képvisel a blokklánc technológia fejlődésében, a magánélet és a skálázhatóság iránti fókuszával. Innovatív architektúrája, a biztonságos számításhoz való elkötelezettsége és erős tokenomikai modellje vonzó platformmá teszi mind a felhasználók, mind a fejlesztők számára, akik az nyílt pénzügyek és a felelős adatgazdaság jövőjében érdekeltek. Ahogy a blokklánc tér tovább érik, az Oasis Network adatvédelmi és adatvédelmi megközelítése egyre relevánsabbá válhat, potenciálisan szélesebb körű elfogadáshoz és integrációhoz vezetve különböző iparágakban.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Oasis Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 10000000000 darab ROSE van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Oasis kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 4 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni ROSE-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt ROSE-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok ROSE-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

BNB, BTC, BUSD, ETH, TRY, USDT,

Coinbase:

USD, USDT,

Kucoin:

USDT,

Mexc:

USDT,