Immutable (IMX) Vásárlási Információ

Egy darab Immutable (IMX) ára az aktuális árfolyam szerint $2.013. Az elmúlt órában az árfolyam +0.32 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -8.92%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 74448953.187 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 29.11% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Immutable Projekt Ismertető
Immutable (IMX) – Egy Ethereumra épülő 2. rétegű skálázási megoldás

Az Immutable (IMX) egy Ethereumra épülő 2. rétegű skálázási megoldás, amelynek célja, hogy gyors és alacsony költségű tranzakciókat biztosítson, kifejezetten a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) számára. A platformot úgy tervezték, hogy leküzdje az Ethereum fő hálózatának korlátait, mint például a lassú tranzakcióidőket és a magas gáz díjakat, amelyek különösen problémásak lehetnek az NFT piac számára, ahol a felhasználók gyakran kereskednek és bocsátanak ki digitális eszközöket.

Immutable technológiájának szíve

Az Immutable technológiájának szíve a nulla-tudású bizonyítékok használata, egy kriptográfiai módszer, amely lehetővé teszi egyik fél számára, hogy bebizonyítsa a másiknak, hogy egy állítás igaz, anélkül, hogy bármilyen információt felfedne az állítás valódiságán túl. Ez különösen hasznos a skálázási megoldások számára, mivel lehetővé teszi, hogy a számítások nagy részét az Ethereum fő láncán kívül végezzék, és csak a végső bizonyítékokat nyújtsák be. Ez drasztikusan csökkenti az Ethereumon tárolandó adatok mennyiségét, ami alacsonyabb költségekhez és gyorsabb feldolgozási időkhöz vezet.

Immutable X – Az első 2. rétegű megoldás NFT-kre Ethereumon

Az Immutable X, az Ethereumon elérhető első 2. rétegű megoldás NFT-kre, az Immutable technológiájára épül. Azonnali kereskedelmi megerősítést, hatalmas skálázhatóságot (akár 9000 tranzakció másodpercenként) és nulla gáz díjat kínál az NFT-k bányászatához és kereskedelméhez. Ez jelentős változást hoz a fejlesztők és felhasználók számára az NFT területén, mivel sokkal simább és költséghatékonyabb élményt tesz lehetővé.

Az IMX token – Az Immutable X platform natív hasznossági tokene

Az IMX token az Immutable X platform natív hasznossági tokene. Tranzakciós díjak, tétbe helyezés és irányítás fizetésére használják. Az IMX tokenek birtokosai részt vehetnek a platform irányításában, javaslatokat tehetnek és szavazhatnak a protokoll változásaira. Ez összhangban van a kriptovaluta terület szélesebb irányzatával a decentralizált irányítás felé, ahol a tokentulajdonosoknak beleszólásuk van az általuk használt platformok jövőbeli fejlesztésébe.

IMX kereskedés – Egy rendkívül változékony piac

Az IMX kereskedése egy rendkívül változékony piacon zajlik, ami jellemző a kriptovalutákra. Az IMX kereskedői tipikusan piaci trendeket, híreket és technikai indikátorokat elemeznek, hogy tájékozott döntéseket hozzanak a token vásárlásáról és eladásáról. Az IMX likviditása, mint sok más kriptovaluta esetében, az általános piaci hangulattól, az elfogadási arányoktól és az Immutable platform sikerétől függ.

Immutable skálázási megközelítése a blokklánc technológia szempontjából

Az Immutable skálázási megközelítése jelentős a blokklánc technológia szempontjából. Egy növekvő trendet képvisel a 2. rétegű megoldások terén, amelyeket az meglévő blokklánc platformok képességeinek növelésére fejlesztenek ki. A tranzakciók a fő láncról való kezelésével és azok együttes végrehajtásával az Ethereumon való véglegesítés előtt, az Immutable az Ethereum hálózatának biztonságát kínálja, miközben kikerüli annak korlátait.

Immutable pénzügyi aspektusa

Az Immutable pénzügyi aspektusa is figyelemre méltó. Az NFT tranzakciók gáz díjainak megszüntetésével a platform jelentős belépési akadályt szüntet meg a felhasználók és alkotók számára az NFT területén. Ez a hozzáférés demokratizálása potenciálisan élénkebb és sokszínűbb digitális eszközöket eredményezhet. Továbbá az IMX token használata a platform gazdaságán belül új pénzügyi dinamikákat vezethet be, mivel tranzakciós díjak és jutalmak közvetítőjévé válik.

Immutable NFT-kre való fókuszálása

Az Immutable NFT-kre való fókuszálása különösen időszerű, tekintettel az NFT piac robbanásszerű növekedésére. Az NFT-k forró témává váltak a művészet, játékok és gyűjtők világában, néhány digitális eszköz millió dollárokért cserél gazdát. Az NFT-k bányászatának, kereskedelmének és gyűjtésének lehetősége túlzott díjak nélkül kinyitja a piacot egy szélesebb közönség számára és további innovációt ösztönözhet a területen.

Következtetés

Összefoglalva, az Immutable (IMX) jelentős előrelépést jelent a blokklánc technológia és az NFT piactér evolúciójában. Egy skálázható, költséghatékony és felhasználóbarát platform biztosításával az Immutable jól pozicionálja magát, hogy kihasználja az NFT-k iránti növekvő keresletet. Az IMX token központi szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, nemcsak tranzakciós eszközként, hanem irányítási eszközként és érdekelt felek bevonására szolgáló eszközként is. Ahogy a platform tovább fejlődik és növekszik az elfogadottsága, érdekes lesz látni, hogy hogyan alakítja a digitális eszközök kereskedelmének jövőjét és a szélesebb blokklánc tájat.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Immutable Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 2000000000 darab IMX van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Immutable kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 8 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni IMX-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt IMX-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok IMX-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

BNB, BTC, BUSD, USDT,

Bitstamp:

EUR, USD,

Coinbase:

USD, USDT,

Cryptocom:

D36500, USD, USDT,

Kraken:

ZEUR, ZUSD,

Kucoin:

USDT,

Mexc:

USDT,

Okx:

USDC, USDT,