Gala (GALA) Vásárlási Információ

Egy darab Gala (GALA) ára az aktuális árfolyam szerint $0.038. Az elmúlt órában az árfolyam +0.05 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -12.69%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 297706660.771 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 85.97% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Gala Projekt Ismertető
Gala (GALA) – A Gala Games ökoszisztéma natív hasznossági tokene

A Gala (GALA) egy natív hasznossági token, amely a Gala Games ökoszisztémáját hajtja, ami egy a játékiparra összpontosító, blokklánc-alapú platform. A Gala Games platform célja, hogy forradalmasítsa a játékvilágot azzal, hogy a játékosoknak kontrollt ad a játékaik felett. A Gala Games alapítója Eric Schiermeyer, a népszerű társasjáték- és mobiljáték-cég, a Zynga egyik társalapítója.

A GALA token elengedhetetlen része a Gala Games ökoszisztémának, több célt is szolgálva, mint például játékon belüli valuta, tárgyak vásárlásának eszköze, valamint kormányzási token, lehetővé téve a birtokosok számára, hogy beleszóljanak a platform jövőbeli fejlesztésébe. A token az Ethereum blokkláncon működik, az ERC-20 szabványt követve, ami biztosítja a kompatibilitást számos tárcával és tőzsdével.

A Gala Games egyik egyedi értékesítési pontja az "owned games" koncepciója, ahol a játékosok valódi tulajdonjogot szereznek a játékon belüli eszközök felett. Ezt nem cserélhető tokenek (NFT-k) használatával teszik lehetővé, amelyek egyedi tárgyakat és karaktereket képviselnek a játékokon belül. Ezeket az NFT-ket meg lehet vásárolni, eladni vagy cserélni a Gala Games platformon, gyakran a GALA-t használva cseremediumként.

A Gala Games ökoszisztéma szintén decentralizáltan van kialakítva, egy játékosok által üzemeltetett csomópontok hálózatával, amely támogatja a platform infrastruktúráját. A csomópont üzemeltetői GALA tokenekkel vannak jutalmazva a hálózathoz való hozzájárulásukért, mint például tranzakciók feldolgozása és a platform biztonságának fenntartása. Ez nem csak ösztönzi a részvételt, de segít biztosítani, hogy a platform szétosztott és ellenálló maradjon a támadásokkal szemben.

A GALA tokenomika úgy van kialakítva, hogy ösztönözze mind a stabilitást, mind a növekedést. A GALA tokenek teljes kínálata korlátozott, ami azt jelenti, hogy véges számú token létezik. Ez a ritkaság potenciálisan növelheti a GALA értékét, ahogy a platform nő és a token iránti kereslet növekszik. A GALA tokenek terjesztése egy "napi terjesztés" nevű folyamaton keresztül történik, ahol egy meghatározott számú tokeneket osztanak szét naponta a csomópont üzemeltetők és az ökoszisztéma más résztvevői között.

A GALA kormányzási aspektusa egy másik kritikus jellemző. A token birtokosok szavazhatnak különböző javaslatokra, amelyek befolyásolják a platformot, mint például új játékok bevezetése vagy a hálózat szabályainak változtatása. Ez a demokratikus megközelítés biztosítja, hogy a közösség jelentős részesedést kapjon a platform irányának meghatározásában.

Kereskedelmi szempontból a GALA felkeltette mind a kiskereskedelmi, mind az intézményi befektetők figyelmét. Mint minden kriptovalutánál, a GALA ára volatilis lehet, befolyásolva olyan tényezők által, mint a piaci hangulat, az általános trendek a kriptopiacban, és a fejlesztések a Gala Games ökoszisztémában. A kereskedők gyakran elemzik a token árváltozásainak mintáit, a kereskedési volumeneket és a platformot övező híreket, hogy tájékozott döntéseket hozzanak a GALA vásárlásáról vagy eladásáról.

A blokklánc technológia alapja az egész Gala Games platformnak, biztosítva a tranzakciók átláthatóságát és biztonságát. Az okosszerződések automatizálják a platformon a folyamatokat, a jutalmak terjesztésétől kezdve a piactéri kereskedések végrehajtásáig. Ez az automatizálás csökkentheti az intermedierek szükségességét, ami alacsonyabb költségeket és nagyobb hatékonyságot eredményezhet.

A Gala Games és a GALA token pénzügyi aspektusa is figyelemre méltó. A platform potenciális bevételi forrást kínál a játékfejlesztők számára, akik monetizálhatják alkotásaikat NFT-ként eladott játékon belüli eszközökkel. A játékosok számára a GALA megszerzésének lehetősége játékon belüli tevékenységgel vagy egy csomópont üzemeltetésével egy lehetőséget kínál a "játssz-a-keresethez" modellben való részvételre, ami egyre népszerűbbé válik a blokklánc játékterületen.

Összefoglalva, a Gala (GALA) egy sokoldalú kriptovaluta, amely a Gala Games ökoszisztéma gerincét képezi. Használata mint játékon belüli valuta, jutalom a csomópont üzemeltetőknek, és kormányzási token tükrözi a blokklánc technológia sokféle alkalmazását a játékiparban. A platform hangsúlyozása a valódi eszköztulajdonlásra, decentralizációra és a közösségi részvételre különbözteti meg a hagyományos játékmodellektől. Ahogy a platform tovább növekszik és fejlődik, a GALA továbbra is érdeklődési tárgya marad a játékosoknak, fejlesztőknek, befektetőknek és kereskedőknek egyaránt, akik mind arra kíváncsiak, hogy a blokklánc hogyan alakíthatja át a játékvilágot.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Gala Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 33650902552.430645 darab GALA van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Gala kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 7 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni GALA-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt GALA-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok GALA-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

AUD, BNB, BRL, BTC, BUSD, ETH, EUR, TRY, USDT,

Bitstamp:

EUR, USD,

Coinbase:

EUR, USD, USDT,

Cryptocom:

D36500, USD, USDT,

Kraken:

ZEUR, ZUSD,

Mexc:

USDT,

Okx:

USDC, USDT,