Flow (FLOW) Vásárlási Információ

Egy darab Flow (FLOW) ára az aktuális árfolyam szerint $0.807. Az elmúlt órában az árfolyam -0.55%-ot esett, míg a tegnapi árhoz képest -11.76%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 59269426.539 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 82.93% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Flow Projekt Ismertető
Flow (FLOW) – Egy gyors, decentralizált és fejlesztőbarát blokklánc

Flow (FLOW) egy gyors, decentralizált és fejlesztőbarát blokklánc, amely új generációs játékok, alkalmazások és azokat hajtó digitális eszközök alapjaként lett kialakítva. Egyedülálló jellemzője, hogy több szerepkörű architektúrával épült, amely a sharding nélküli skálázódást teszi lehetővé, így jelentős sebesség- és áteresztőképesség-növekedést ér el, miközben fenntartja a fejlesztőbarát környezetet.

A Flow-t a Dapper Labs hozta létre, amely a virális CryptoKitties blokklánc játék mögött áll. A CryptoKitties-szel szerzett tapasztalatok rávilágítottak a meglévő blokklánc infrastruktúrák korlátaira, különösen a skálázhatóság terén, ami a Flow fejlesztéséhez vezetett. A Dapper Labs csapata felismerte annak szükségességét, hogy egy olyan blokkláncot hozzanak létre, amely nagy tranzakcióvolumeneket képes kezelni anélkül, hogy feláldozná a felhasználói élményt vagy a biztonságot.

Flow kulcsjellemzői

A Flow egyik kulcsjellemzője a többcsomópontos architektúrája. A hagyományos blokkláncokkal ellentétben, ahol minden csomópontnak minden funkciót végre kell hajtania, a Flow különböző szerepeket rendel a különböző típusú csomópontokhoz, ezzel optimalizálva a hálózatot. A Flow hálózatban négyféle csomópont található:

 1. Konszenzus Csomópontok: Ezek a csomópontok felelősek a tranzakciók jelenlétének és sorrendjének eldöntéséért a hálózaton.
 2. Ellenőrző Csomópontok: Ezek a csomópontok ellenőrzik az Execúciós Csomópontok munkáját annak biztosítása érdekében, hogy a tranzakciók helyesen lettek végrehajtva.
 3. Execúciós Csomópontok: Ezek a csomópontok felelősek a tranzakciók számításáért, beleértve a tranzakció feldolgozását és az execúciós állapot kezelését.
 4. Gyűjtő Csomópontok: Ezek a csomópontok javítják a hálózati kapcsolatot és az adatok elérhetőségét a dAppok számára.

Ez a feladatmegosztás lehetővé teszi a hálózat számára, hogy nagy tranzakciós áteresztőképességet kezeljen anélkül, hogy feláldozná a decentralizációt vagy a biztonságot, amelyek gyakori problémák a skálázódni próbáló blokklánc hálózatokban.

A Flow egy új programozási nyelvet is bevezet, amelyet Cadence néven ismerünk, és kifejezetten digitális eszközök létrehozására és kezelésére terveztek. Ez egy erőforrás-orientált nyelv, amely megkönnyíti a biztonságos és felhasználóbarát okosszerződések létrehozását. A Cadence világossága és biztonsági jellemzői ideális választássá teszik azt a fejlesztők számára, akik újak a blokklánc technológiában, valamint a tapasztalt fejlesztők számára is, akik egy hatékonyabb és biztonságosabb programozási nyelvet keresnek.

A Flow blokklánc natív tokene a FLOW. Ezt a tokent használják tranzakciókhoz, stakinghez és a hálózat irányításához. A FLOW úgy lett kialakítva, hogy minden résztvevő által használható legyen a Flow gazdaságban: fejlesztők, fogyasztók és validátorok egyaránt részesei a szélesebb Flow ökoszisztémának és különböző célokra használják a FLOW tokent.

A fejlesztők számára a FLOW-t okosszerződések telepítésére és interakcióra használják, valamint a hálózati díjak megfizetésére. A fogyasztók FLOW-t használnak tárgyak, például digitális gyűjtemények vásárlására és a hálózat irányításában való részvételre. A validátorok (csomópont üzemeltetők) stakingen keresztül és a konszenzus folyamatban való részvétellel keresnek FLOW-t.

A Flow erős hangsúlyt fektet az NFT-kre (nem helyettesíthető tokenek) és több magas profilú projekt alapja volt ebben a térben. Az NBA Top Shot, egy blokklánc-alapú kártyajáték rendszer, a Flow-n épült legnagyobb sikerű projektek egyike. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyűjtsenek és cseréljenek hivatalosan licencelt NBA gyűjthető kiemeléseket, és jelentős tranzakciós volumeneket ért el a piacra dobása óta.

A Flow blokkláncot a fogyasztói bevezetés szem előtt tartásával tervezték. Fizetési rámpákat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a FLOW fiat pénznemmel történő vásárlását, ami jelentős lépés a főáramú elfogadás felé. Ezenkívül a Flow beépített naplózási és monitorozási szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek átláthatóságot biztosítanak és segítenek a fejlesztőknek megérteni, hogyan használják alkalmazásaikat.

Biztonsági szempontból a Flow egy újszerű megközelítést alkalmaz, amelyet Specialized Proofs of Confidential Knowledge (SPoCKs) néven ismerünk, amely biztosítja, hogy egyetlen csomópont se rendelkezzen elegendő információval a hálózat kompromittálásához. Ez a mechanizmus segít fenntartani az adatok magánéletét és biztonságát a blokkláncon.

A Flow kormányzási modellje befogadóra tervezett és idővel fejlődik. A hálózatnak egy decentralizált autonóm szervezet (DAO) szerkezete van, ahol a FLOW tokentulajdonosok javasolhatnak és szavazhatnak a protokoll változtatásaira. Ez biztosítja, hogy a hálózat alkalmazkodó maradjon és beépíthesse a közösség visszajelzéseit.

Következtetés

Összefoglalva, a Flow egy olyan blokklánc platform, amely számos korábbi blokklánc rendszer korlátját kezeli. Több szerepkörű architektúrája magas áteresztőképességet tesz lehetővé sharding nélkül, erőforrás-orientált programozási nyelve, a Cadence biztonságra és könnyű használatra tervezett, és NFT-kre és fogyasztóbarát jellemzőkre való összpontosítása pozícionálja mint a következő generációs digitális eszközök és decentralizált alkalmazások vezető platformját. Ahogy a blokklánc tér folyamatosan fejlődik, a Flow innovatív megközelítése a skálázhatóságban, a fejlesztői élményben és a felhasználói elfogadásban jelentős szereplővé teszi az iparágban.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Flow Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

 • Ajándék akár 100 USDT értékben
 • A legnagyobb kriptovaluta váltó
 • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

 • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
 • 500+ megvásárolható kriptovaluta
 • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

 • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 1511780103.8756232 darab FLOW van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Flow kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 7 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni FLOW-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt FLOW-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok FLOW-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

BNB, BTC, BUSD, USDT,

Coinbase:

USD, USDT,

Cryptocom:

D365, D36500, USD, USDT,

Kraken:

XETH, XXBT, ZEUR, ZGBP, ZUSD,

Kucoin:

BTC, USDT,

Mexc:

USDT,

Okx:

USDC, USDT,