dYdX (ethDYDX) (ETHDYDX) Vásárlási Információ

Egy darab dYdX (ethDYDX) (ETHDYDX) ára az aktuális árfolyam szerint $1.859. Az elmúlt órában az árfolyam +0.26 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -11.4%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 40401553.223 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 71.62% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

dYdX (ethDYDX) Projekt Ismertető
dYdX (ethDYDX) a decentralizált pénzügyek (DeFi) területének kiemelkedő szereplője

A dYdX (ethDYDX) jelentős szereplője a decentralizált pénzügyek (DeFi) világának, kínálva egy erőteljes keverékét a fejlett pénzügyi eszközöknek és a blokklánc technológiának. Mint egy kormányzási token, az ethDYDX kritikus szerepet játszik a dYdX ökoszisztémájában, amely az Ethereum blokkláncon épül fel. A platform úgy van kialakítva, hogy a felhasználóknak egy decentralizált tőzsdei (DEX) élményt nyújtson, összpontosítva a derivatívákra és a tőkeáttételes kereskedésre.

A dYdX platform kiemelkedik engedély nélküli természetével

A dYdX platform kiemelkedik engedély nélküli természetével, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy kereskedjenek, kölcsönözzenek és kölcsön adjanak kriptovalutákat hagyományos közvetítő nélkül. Ezt okosszerződésekkel érik el, amelyek önműködő szerződések, a megállapodás feltételeivel közvetlenül a kódokba írva. Ezek a szerződések bizalom nélküli tranzakciókat tesznek lehetővé és érvényesítik a platform szabályait, biztosítva a biztonságot és átláthatóságot.

A dYdX kulcsfontosságú jellemzője az örökös szerződések kínálata

Egyik kulcsfontosságú jellemzője a dYdX-nek az örökös szerződések kínálata, amely egy olyan típusú derivatív termék, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy spekuláljanak a kriptovaluták jövőbeli árára lejárati dátum nélkül. Ez különösen vonzó azoknak a kereskedőknek, akik hosszú távú pozíciókat keresnek, vagy azoknak, akik portfóliójukat szeretnék biztosítani a piaci volatilitással szemben.

Az ethDYDX token több célt is szolgál a dYdX ökoszisztémában

Az ethDYDX token maga több célt is szolgál a dYdX ökoszisztémában. Elsősorban kormányzási célokra használják, lehetővé téve a token tulajdonosok számára, hogy javaslatokat tegyenek és szavazzanak a platformon történő változtatásokra, mint például protokoll frissítések, díjszerkezetek és új eszközök vagy funkciók hozzáadása. Ez a demokratikus megközelítés a döntéshozatalban felhatalmazza a közösséget és összehangolja a felhasználók érdekeit a platform hosszú távú sikerével.

Az ethDYDX szerepet játszik a likviditás ösztönzésében is a platformon

Az ethDYDX szerepet játszik a likviditás ösztönzésében is a platformon. A likviditást biztosítók, akik a tokenjeiket stake-elik, jutalmakat kereshetnek, amelyeket tipikusan további ethDYDX tokenek formájában osztanak szét. Ez a mechanizmus ösztönzi a felhasználókat, hogy hozzájáruljanak a platform likviditásához, biztosítva, hogy mindig elegendő mélység legyen a rendelési könyvekben az hatékony kereskedéshez.

A dYdX platform egy 2. rétegű skálázási megoldást is magában foglal

A dYdX platform egy 2. rétegű skálázási megoldást is magában foglal, amely az Ethereum blokklánc felett épül fel. Ezt a 2. rétegű megoldást, gyakran rollupként emlegetik, segít kezelni az Ethereum skálázhatósági problémáit, mint például a magas gáz díjakat és a lassú tranzakció időket. A tranzakciók off-chain feldolgozásával, majd az Ethereum főhálózaton történő lezárásával, a dYdX gyorsabb és költséghatékonyabb kereskedési élményeket kínálhat a felhasználóinak.

A biztonság elsődleges szempont minden DeFi platform számára, és a dYdX nem kivétel

A biztonság elsődleges szempont minden DeFi platform számára, és a dYdX nem kivétel. A platform rendszeresen átesik auditokon hírneves harmadik fél biztonsági cégek által, hogy biztosítsák, hogy az okosszerződései mentesek legyenek a sebezhetőségektől. Ezenkívül a decentralizált kormányzás és az nyílt forráskódú kód használata lehetővé teszi a közösségi felügyeletet, tovább erősítve a platform biztonsági álláspontját.

A dYdX platform egyedülálló biztosítási alapot is bevezetett

A dYdX platform egyedülálló biztosítási alapot is bevezetett a felhasználók védelmére a váratlan veszteségek ellen, mint amilyenek előfordulhatnak egy okosszerződés hibája vagy egy hirtelen piaci összeomlás esetén. Ezt az alapot a platform által gyűjtött kereskedési díjak egy részéből finanszírozzák, és biztonsági hálóként szolgál a felhasználók számára, biztosítva egy további pénzügyi biztonsági réteget.

A pénzügyi szempontból a dYdX platform számos fejlett kereskedési eszközt kínál

Pénzügyi szempontból a dYdX platform számos fejlett kereskedési eszközt kínál, amelyeket tipikusan a hagyományos pénzügyekben találunk, mint például limit rendelések, stop rendelések és tőkeáttételes kereskedés. Ezek az eszközök, kombinálva a platform decentralizált természetével, vonzóvá teszik a dYdX-et mind a kiskereskedelmi, mind az intézményi kereskedők számára, akik a kriptovaluta piacra szeretnének kitettséget.

Összegzés

Összefoglalva, a dYdX (ethDYDX) jelentős innovációt képvisel a DeFi térben, összeolvasztva a hagyományos pénzügyek és a blokklánc technológia világát. A derivatívákra és a tőkeáttételes kereskedésre való összpontosításával, együtt az ethDYDX kormányzási tokenjével, a platformot decentralizált kereskedési megoldások vezetőjeként pozicionálja. A 2. rétegű skálázásával, erős biztonsági intézkedéseivel és közösség által vezérelt kormányzásával, a dYdX jól felszerelt a modern kereskedők igényeinek kielégítésére és hogy fejlődjön a kriptovaluta és blokklánc technológia gyorsan változó tájával együtt.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Dydx (Ethdydx) Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Bybit logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Akár 5000 dollárnyi ajándék és bónusz
  • Maximim 100 USDT veszteség jóváírás
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BYBIT-RŐL

A Bybit a Forma 1-es Red Bull Racing szponzoraként a világ egyik legnagyobb váltója, ahol minden nagyobb valutapár megtalálható és Magyarországról is gyorsan vételezheto. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 472707561 darab ETHDYDX van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok dYdX (ethDYDX) kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 8 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni ETHDYDX-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt ETHDYDX-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok ETHDYDX-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

BNB, BTC, BUSD, ETH, USDT,

Bitstamp:

EUR, USD,

Bybit:

USDT,

Cryptocom:

D365, D36500, USD, USDT,

Kraken:

ZEUR, ZUSD,

Kucoin:

USDT,

Mexc:

USDT,

Okx:

BTC, USDC, USDT,