Levi 2023-08-29 16:51:47

⚖️Grayscale megnyerte a Pert a SEC ellen⚖️-Mit jelent ez?


Grayscale GBTC | Grayscale® Bitcoin Trust | passzívan fektet be a BTC-be, lehetővé téve a befektetők számára, hogy értékpapír formájában szerezzenek BTC-nek való kitettséget, miközben elkerülik a BTC közvetlen megvásárlásával, tárolásával és megőrzésével kapcsolatos kihívásokat.
🔮
Grayscale több próbálkozást tett a az elmúlt időszakban, hogy ezen termékét a Grayscale Bitcoin Trust-ot egy Spot ETF termékké tudja átkonvertáli.
Ám ezeket a próbálkozásaikat az Amerikai Tőzsdefelügyelet (SEC) többször is visszautasította, aminek eredmémye az volt, hogy Grayscale beperelte az Amerikai tőzsdefelügyeletet és egy per vegye kezdetét.
📡
Mai napon viszont végre megszületett a döntés, ami a Grayscale javára végződött, ugyanis megnyerték ezt a pert.
Link: 
https://twitter.com/WatcherGuru/status/1696529435653210528?s=20 
💥
Ez a befektetők számára ismét egy olyan hír, ami azt indikálhatja, hogy a várakozó Bitcoin Spot ETF-ek elfogadásra fognak kerülni a jövőben az SEC által.
Pontosan ezért figyelhetjük meg jelenleg az előző tagsági oldalon elérhető elemzés és helyzetjelntés részben illetve a chartokban is elvárt temprolális impulzus esetében fel 27 000 - 29 000 USD / BTC áfolyamokig, amit véleményem szerint egy újabb piackészítői mozgatással fognak leütni egészen az elvárt 23 500 USD / BTC irányába. 
🪐
Ez ismét egy tökéletes példája annak, hogy a likvidációs hőtérkép milyen jól működik az ilyen piackészítői mozgások előrejelzésében, ami alapján először az akár 29 000 Dollároig nyúló short squeeze-t vártuk el, amiket különböző hírekkel támasztanak alá ebben az esetben Grayscale-el. 
🚩
Véleményem szerint ez midnenképpen egy nagyszerű hír és folytatni fogja az emelkedést BTC, viszont a hőtérkép alapját továbbra is vonzó likviditásokat hagytunk magunk mögött, ami véleményem szerint az elkerülhetetlen 23 500 - 24 000 USD / BTC árfolyamot el fogja tudni kaszálni. 
🔮
Figyeljétek meg, hogy ahhoz is különböző rossz hírek fognak megjelenni, amire majd a mozgást foghatják. 
⛲️
Hamarosan találkozunk a Livestream-ben a Tagsági oldalon. 
Üdv, Levi