Levi 2023-06-29 09:54:50

⚡️Ritkán látott Bitcoin akkumuláció⚡️


A MicroStrategy egy amerikai szoftvervállalat, amely híres volt mindig is arról, hogy mennyire hisz a Bitcoin víziójában.
🔻
Ezt más sem igazolja jobban mint, hogy  12,333 BTC-t vásárolt 347 millió dollárért a napokban.
📈
A Bitcoin és más kriptovaluták árfolyam-ingadozásai közepette a hosszú távú intézményi befektetőket úgy tűnik, hogy nem zavartatják magukat a a jelenlegi piaci helyzetben.
🖲️
Az intézményi befektetők nagy erővel bővítik kriptovaluta portfólióikat, akkor is, ha már jelentős mennyiségű állományuk van erre tökéletes példa  a MicroStrategy.
📰
Ők mindig akkumulálnak a Bitcoint, amikor alkalmat találnak rá.
Michael Saylor, a MicroStrategy alapítója, nemrégiben osztotta meg ezt a hírt egy tweetben, kiemelve a cég folyamatos Bitcoin-gyűjtését és vízióját.
🟢
A MicroStrategy legutóbbi vásárlása 2023. április 5-én volt.
Saylor ekkor 1045 bitcoint vásárolt 29,3 millió dollárért, amikor a BTC a 28,000 dolláros tartomány körül helyezkedett el.
💰
A MicroStrategy összesen 152,333 darab BTC-t tart jelenleg.
💡
Ez az árszint azért lesz nekünk fontos a mai illetve holnapi napon, mert ezeket az adatokat ismerve az elemzésünkben újabb beszálló nyílik BTC-re, ami innen nagy valószínűséggel 37 - 40 000 Dollár közé emelkedhet.
🪐
Véleményem szerint a mai, az Események menüben is látható Jerome Powell beszéd újabb volatilitást fog okozni, ami több sikeres trade setup-ot fog nekünk aktiválni, amit a Tagsági részben vitatunk meg.
🌏
Tehát ha bővebben szeretnél értesülni minden fontos információról,és a platform összes funkcióját el szeretnéd érni akkor katt ide, hogy aktiválni tudd a tagásgod.