Levi 2023-11-10 12:19:55

💥ALTCOIN SZEZONT VÁLTHAT KI BLACKROCK ÉS ETHEREUM💥


Ethereum egy hatalmas kitörést adott le, amint Blackrock egy újabb Spot ETF kérelmet nyújtott be az Amerikai Tőzsde Felügyelethez. 
📊
Korábban, november 9-én kiderült, hogy a BlackRock bejegyeztette az iShares Ethereum Trust társasági egységet Delaware-ben, ami az első utalás arra, hogy egy helyszíni Ethereum ETF-bejelentés küszöbön állhat.
A Blackrock terveiben egy spot Ethereum tőzsdén kereskedett alap az az egy ETF is szerepel és most végre megerősítést nyertek, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) november 9-én benyújtott 19b-4 formanyomtatvány bejelentése szerint.
💡
A Nasdaq a 9 trillió dolláros vagyonkezelő cég nevében nyújtotta be a 19b-4 formanyomtatványt az értékpapír-felügyeleti hatósághoz az "iShares Ethereum Trust" nevű tervezett ETF-hez.
A lépés jelzi a BlackRock azon szándékát, hogy ETF-törekvéseivel a Bitcoinon túl is terjeszkedni kíván.
A BlackRock és más pénzügyi cégek az elmúlt hónapokban többször is kifejezték érdeklődésüket a kriptovaluta-alapú ETF-ek iránt.
A hírnek köszönhetően Ethereum egy hatalmas kitörést adott le 2000 Dollár fölé, ami a túlzottan nagy Bitcoin dominanciával rendelkező kriptopiacon végre egy esélyt adhat, hogy az Altcoinok reflektor fénybe kerülhessenek. 
📊
A DeFi Hungary-n megtalálható Ethereum és Bitcoin grafikonján így jól létható, hogy Ethereum Bitcoinnal szemben a várt módon erősödni kezdett. 
Amennyiben Ethereum tovább erősödik Bitcoinnal szemben az Altcoin szektorban lévő emelkedések fokozódni fognak. 
🛰️
Ezért fontos, hogy mindenki tartsa szem előtt ETH / BTC grafikont, amit itt értek el a DeFi Hungary oldalon.: 
https://bit.ly/3QvKbAA