Levi 2023-08-07 15:16:55

🚨Bajban a HUOBI Tőzsde?🚨


Huobi cáfolja a fizetésképtelenségről és a vezetőség letartóztatásáról szóló pletykákat.
🤥
A Huobi kriptopénz tőzsde visszautasította a fizetésképtelenségével kapcsolatos folyamatos pletykákat, amelyeket a total value locked (TVL) adatok tápláltak, amelyek rövid időre 64 millió dolláros kiáramlást mutattak augusztus 5-6. között a kínai hatóságok folyamatban lévő vizsgálatai közepette.
👀
Ráadásul augusztus 4-én bukkantak fel először olyan pletykák, hogy a tőzsde vezetőségét letartóztatták Kínában, a tőzsde szerencsejáték-platformokkal folytatott állítólagos nyomozás részeként. Azonban a Huobi szóvivője álhírnek minősítette ezeket az állításokat.
🚨
A legfrisebb hírek szerint legalább egy C-szintű vezető távozott a Huobitól az elmúlt hetekben, bár nem világos, hogy a távozásnak köze van-e a közelmúltbeli pletykákhoz.
📞
Az X (korábban Twitter) közösségi médiaplatformon a Huobi közösségi médiáért felelős vezetője azt mondta, hogy a pletykák nem igazak, és hogy a tőzsde "jelenleg jól működik".
🔋
A csökkenő TVL narratívával szemben a Nansen adatai megerősítették, hogy a Houbi nettó vagyona a hétvégi számokhoz képest kissé nőtt - jelenleg közel 3,2 milliárd dolláron áll. 
🧭
A DefiLlama adatai szerint augusztus 6-án a Huobi pénztárcái 72 millió dollárt tartottak USDT-ben és USDC-ben együttesen. A Nansen on-chain adatai azonban nem tükrözték a szokatlan kiáramlásokat.
🪫
A Huobi más joghatóságokban is kihívásokkal néz szembe. A malajziai értékpapír-felügyelet végrehajtási intézkedése miatt a tőzsde májusban kénytelen volt bezárni működését az országban.
💡
Az, hogy ez milyen veszélyekkel illetve akár lehetőségekkel jár azt a DeFi Hungary Tagsági részben fogjuk megvitatni, ahol sok más hasznos elemzés és folyamatosan bővülő beépített funkci vár titeket. 🤝