Levi 2024-02-29 22:09:10

🔺 Update Azoknak, Akik Tartanak RFOX-ot🔺 - Update


Ez a leírás ennek az angolnyelvű bejelentésnek a fordítása:
https://www.rfox.com/blogs/rfox-vfox-token-migration-announcement 
🔺
Bevezetés: A $RFOX és $VFOX migrálása $JUICE-ra
Nagyon örömmel jelentjük be utunk egy fontos mérföldkövét
— a $RFOX és $VFOX migrációját a $JUICE-ra, egy új tokenre az új Orange blokkláncban.
Ez a migráció jelentős lépés az álmaink megvalósítása felé, és az első fázisa a Progresszív Decentralizációs Tervünknek.
🧊
Miért migráljunk $JUICE-ra az ORANGE Hálózaton?
Az RFOX és VFOX tokenek migrálnak egy új tokenre, a $JUICE-ra, hogy kiterjesszék a látomásukat egy új használati esetre. A JUICE token fel fogja váltani a RFOX és VFOX tokent, átmenetileg az Orange Hálózat ökoszisztéma gáz tokenjévé válik.

Az Orange Hálózat és a JUICE token jelentősen kiterjeszti a tokenek használati lehetőségeit, új jutalmakat és ösztönzőket vezet be az ökoszisztéma növekedéséhez, és ez az első fázisa egy hosszabb távú progresszív decentralizációs tervnek.

A migrációra hozott döntésünk azzal a vágyunkkal táplálkozik, hogy kihasználjuk az Orange Hálózat egyedi előnyeit, egybehangolva hosszú távú céljainkkal:

Jutalmak és ösztönzők javítása: Az Orange javított jutalmakat és ösztönzőket vezet be a migrációval a $JUICE-ra.

Használati eset kiterjesztése a RFOX Ökoszisztémán túl: Új név, új horizont. A $JUICE fel fogja váltani mind a RFOX, mind a VFOX tokeneket, az Orange ökoszisztéma gáz tokenjévé válik.
🔺
Progresszív decentralizáció: A progresszív decentralizációs terv egy filozófia annyira, mint egy stratégia, tükrözi a hittel a terjesztett hálózatok és közösségek erejében, hogy magukat kormányozzák és újítást hozzanak létre.
♻️
ORANGE Hálózat Részletei
Az ORANGE Hálózat: A váltás az Orange Hálózatra bevezet egy innovatív kettős token rendszert, mely a hálózat hatékonyságának maximalizálását és a biztonság megerősítését célozza meg. Ez a modell biztosítja, hogy az ökoszisztéma ne csak a teljesítmény szempontjából virágozzon, hanem biztonságos és felhasználóközpontú is maradjon.

Kettős Token Rendszer: Az Orange Hálózat által bevezetett Kettős Token Rendszer számos új funkciót és fejlesztést hoz elő, melyek a funkcionális és felhasználói élményt is javítják az ökoszisztémán belül:

Biztonság és decentralizált kormányzás javítása: Az Orange token szolgál a biztonsági intézkedések és a kormányzási részvétel sarokkövéül, lehetővé téve a közösség számára a projekt jövőbeli irányának meghatározását. Ez biztosítja a biztonságos hálózati környezetet, miközben támogatja a decentralizált ökoszisztémát.

Hatékony tranzakciófeldolgozás és alacsonyabb gáz díjak:
A JUICE token a tranzakciós díjak kezelésére van szabva, biztosítva, hogy a hálózati műveletek simák és költséghatékonyak legyenek. Ez a szakosodás csökkenti az összes gáz díjat, enyhítve az egyik legjelentősebb fájdalmi pontot a blokklánc használhatóságában. A felhasználók gyorsabb tranzakciós sebességeket és alacsonyabb költségeket élvezhetnek, ami az Orange ökoszisztémát hozzáférhetőbbé és felhasználóbarátabbá teszi.

Fenntartható Ökoszisztéma Növekedés és ösztönzés: A kettős token rendszer elősegíti a fenntartható gazdasági modellt az ökoszisztéma biztonságának, kormányzásának és működési hatékonyságának egyensúlyozásával. Az Orange tokenek stratégiai ökoszisztéma növekedést segítenek elő a rakásolás és a kormányzási részvétel révén, míg a JUICE tokenek ösztönzik a mindennapi tranzakciókat és interakciókat a platformon belül. Ez az egyensúly ösztönzi a hosszú távú befektetést az ökoszisztémába és az aktív, napi használatot, elősegítve a projekt növekedését és értékajánlatát.
📱
Migrációs Részletek
A migrációhoz az egyetlen hivatalos weboldal a www.rfox.com/migration 

$RFOX-t $JUICE-ra 1:1 arányban fogják migrálni
$VFOX-t $JUICE-ra 1:20 arányban fogják migrálni -
A $JUICE maximális kínálata 3,000,000,000
- A $RFOX és $VFOX migrációja $JUICE-ra 12 hónapig fog tartani. 
Azok, akik nem vesznek részt a 12 hónapon belül, elveszítik a migrációhoz való jogukat.
A migráció során igénybe nem vett $JUICE tokent az Orange Kincstárhoz fogják hozzárendelni. 
🎈

Hogyan Migrálhatjuk A Tokeneket?
Az áttelepítési folyamatot az Ön kényelme érdekében egyszerűsítettük.
2024. június 1-jétől egyszerűen látogasson el hivatalos weboldalunkra, csatlakoztassa a tárcáját, és kattintson az áttelepítés gombra.
Miután jóváhagyta, a $RFOX és $VFOX tokenjei könnyedén átalakulnak $JUICE tokenekké.

Áttelepítési Idővonal $RFOX & $VFOX-ról $JUICE-ra

Áttelepítés Kezdete: 2024. június 1.

Áttelepítés Vége: 2025. június 1.

Migráció Után

Jutalmak és Ösztönzők (Stakelési Program Részletei)
A Rakásolási Program célja a meglévő RFOX közösség tagjainak bevonása az új Orange Hálózatra.

$JUICE Stakelése  $JUICE-ért
A JUICE Pool a legkönnyebb módja annak, hogy ingyenes tokeneket szerezzen. Egyszerűen rakássza $JUICE-ját, hogy több $JUICE-t szerezzen.

A stakelés egyoldalú medencén keresztül történik, és a $JUICE-t az alapértelmezett gáz token $JUICE rakásolásával lehet szerezni. További és folyamatos $JUICE rakásolási medencék kerülnek bevezetésre idővel.

$JUICE/AVAX LP Rakásolása ORANGE-ért

A mezőgazdasági jutalmakat LP szolgáltatóknak tartják fenn, és további 15 millió tokenet fognak előállítani LP szolgáltatók számára egy $JUICE/AVAX LP Mezőgazdasági medencén keresztül. Ez közel 18%-át fogja képviselni az ellátásnak a $ORANGE token indulásakor.

VALT NFT-k Stakelése ORANGE-ért

Nincs szükség a VALT NFT-k migrálására. Azok ugyanazokat a célokat szolgálják, és elérhetők lesznek az meglévő piacokon a rakásolási jutalmakkal kiegészítve. Az NFT rakásolási folyamatot egyszerűsítettük annak érdekében, hogy zökkenőmentes élményt biztosítsunk a VALT NFT tulajdonosoknak.

Mint ORANGE token tulajdonos, képes lesz ORANGE tokenjeit rakásolni további jutalmakért és részt venni az Orange hálózat kormányzásában.

Összefoglalás
Ez az áttelepítés a RFOX és VFOX tokenekről a JUICE tokenre az Orange blokkláncon egy ugrás az ambiciózus céljaink megvalósítása felé, és az első fázisa a Progresszív Decentralizációs Tervnek. A JUICE tokennek hisszük, hogy beindítja az ökoszisztéma növekedésének következő szakaszát, a közösség vetítve páratlan értéket és lehetőségeket hozva.
Itt vagyunk, hogy támogassuk Önt ezen az áttelepítésen keresztül. Bármilyen kérdés esetén, csatlakozzon a beszélgetéshez a Discordunkban.
Köszönjük az Ön folyamatos támogatását és bizalmát. Együtt lépjünk tovább a RFOX token következő evolúciójával ebbe az új fejezetbe a $JUICE-val.