Levi 2023-10-16 18:36:54

馃挜$180 Milli贸 Likvid谩lva hamis h铆rek miatt馃挜 - Bitcoin Shortom helyzete


Aki tegnap elolvasta a heti elemzést illetve folymatosan nyomonköveti a tagsági oldalon a fejleményeket és az információkat számíthatott a 28 700 Dolláros likviditásra, amir艖l már múlt hétekben is beszéltünk ileltve a 29 000 - 29 500 Dollár között elhelyezked艖 magas t艖keáttétes Short beszállóra Bitcoinon.

Mindenesetre ez az emelkedés el艖ször sokunknak érthetetlen és rémiszt艖 volt, hiszen teljesen szembe ment az elképzeléseinkkel ám a végén kiderült, hogy az egész egy maniupuláció és hiba volt, ami még jobban igazol minket.
馃洶锔廙i történt?馃洶锔
Cointelegraph hírportál hibás adatközlése miatt, ahol is valaki a Blackorck - Ishares Bitcoin Spot ETF-r艖l szóló fejleményeket közölte elfogadottnak egy hamis cikkben, amit kés艖bb korrigáltak indult meg egy emelkedés BTC-n.. Kés艖bb egy bocsánat kér艖 posztban kért elnézést Cointelegraph ám a kár jelent艖s lett..
Ez az esemény sokak szerint egy betervezett manipuláció volt, ami futót疟zként terjedt és Bitcoinon egy hamis mozgást indított el 30 700 Dolláros árszintekig likvidálva több mint 180 Millió Dollár Long illetve Short pozíciót.
Nem csoda, hiszen a hír publikálása után az árfolyam azonnal vissza is esett.
♦锔
BTC SHORT pozícióm továbbra is aktív és ismét zöldel. (lásd itt: https://i.ibb.co/kKPVg8f/K-perny-fot-2023-10-16-18-26-48.png )
Meg kell hagynom ez a hír manipuláció bennem is megállította egy pillanatra az üt艖t és alázatra tanított... 鈽狅笍
Ám a hír hamissága nem csak megnyugtatott, hanem egyre jobban igazolja a stratégiánk sikerét, ami mellett kiállva továbbra is pontosan haladunk.
Az ilyen eseméynek miatt látszik, hogy szektorban olyan kegyetlen játékosok jelentek meg mint Black Rock és a többi Wall Streeten nevelkedett nagykutya.
Pontosan ezért csak is likviditás és piaci struktúra és pszihológia szerint vizsgálva alakítjuk továbbra is a stratégiánkat.
馃敻
Likviditásokat tekinve lásd itt (https://i.ibb.co/R4gY3B5/K-perny-fot-2023-10-16-17-45-26.png ) leszedtük a teljes 28 - 30 700 USD / BTC szintekig lév艖 likviditást és egy teljesen szép szabad út vezet le egészen a 26 400 USD / BTC illetve a 23 500 USD / BTC szinteken lév艖 likviditásokig, aminek a végbementele mint mondtam hetekig is eltarthat.
Az érkez艖 félelem szagát ismét egyre jobban kezdem érezni, ami id艖 kérdése és leviszi BTC-t azokra a szintekre, amir艖l fentebb is beszéltünk.
馃敭
Továbbra is az lenne az elvárásom, hogy esetlegesen még itt eloldalazunk 28 - 29 000 USD / BTC között a héten, de hamaorsan egy aggresszív és rémiszt艖 szakadásban elindulunk lefelé.
Minden elvárásomat a chartok részben láttok a tagsági oldalon!
Tehát várlak titeket szeretettel a túloldalon! 
Üdv,
Levi