Levi 2023-05-25 20:58:45

⚡️Kína és a Kripto Boom⚡️

Kína központi televízió csatornája a tegnapi adásában bejelentette, hogy Honkong lehetővé teszi június 1.-től a lakossági befektetők számára a Bitcoin vásárlását.
Ez azért nagy szó, mert minden, amit a Televízióban leadnak államilag jóváhagyott tartalom lehet csak. 

Ezen kívül Kína egy hatalmas ország.
Népessége a föld lakóinak kb. 18%-át teszi ki.

Kína továbba a saját, kormány által támogatott Metaverse platformját is elindítja, amit szintén június 1.-én terveznek indítani.

Ez a Metaverzum mint web 3.0-as iparág az ország számára egy nagyon érdekes újítás lesz, mert az ország különböző vállalkozásainak és intézményeinek erőforrásait fogja tudni egyesíteni ezen  ágazat további fejlődésének reményében.

Az Amerikai és Európai kamatpolitikától és recessziós hangulattól beárnyékolt hosszú oldalazás és medvepiacnak talán Kína  nyitása a Web 3.0 irányába vethet véget.

A kínai projektek részletesebb átfutásáról több információt és tartalmat találsz a DeFi Hungary Tagsági részén, amit a weboldalon tudsz kiváltani.

Itt több érdekes funkció és egyéb érdekesség vár rád, amit az Applikációba építünk folyamatosan szóval ha ez érdekel akkor bonts ki minden funkciót, amivel jobb tájékozódásra tudsz szert tenni.