Levi 2023-10-26 16:18:23

💥BITCOIN💥 - Mikortól számít a Bikapiac?


Hivatalosan is bikapiacban vagyunk AKKOR, ha a bitcoin a 200-as heti mozgóátlag fölött zárja a havi gyertyáját (sárga vonal)…… !VISZONT!
🔹
Még akkor is ha az eddigi mozgások nagyon bikásan is néztek ki, rajta kell tartanunk a szemünket azon a nyilvánvaló Bullflfag formáción, ami a grafikonokon a napos és az alacsonyabb idősíkokon látható nézetben rajzolódik ki...
📡
Lehet, hogy ugyanaz a csapda készül, mint ami a múlt héten történt a nyilvánvaló “head and shouldersel"?
Nem túl nyilvánvaló ez a Bullflag hasonlóan legutóbb kirajzolódó a “head and shoulders”-hez?
💥
Majd meglátjuk... Én sajnos a csapda felé hajlok, de csak azért, mert már maga az ördög is megjelent a piacokon. Egészen pontosan Blackrock CEO-ja, Larry Fink miatt gondolom ezt...
🔦
Egyáltalán nem vagyok medvés, és nem várok új mélypontokat BTC-nél (soha nem is vártam FTX után), azonban nagyon egészséges lenne ha BTC visszatesztelné és lemarná a likviditást 20-24k-között, mielőtt folytatnánk a felfelé ívelő trendünket.
📡
Ezért mondom mindig az embereknek, hogy ne FOMO-zanak, és várják ki azokat a csúnya piros napokat, amelyek folyamatosan vissza szoktak térni. Mert biztos vagyok benne, hogy azok a napok ismét el fognak érkezni főleg akkor mikor a legkevésbé sem számítunk rá..
🔌
Link a képhez zoomolható verzióban: 
https://bit.ly/3Fvfdn5