Conflux (CFX) Vásárlási Információ

Egy darab Conflux (CFX) ára az aktuális árfolyam szerint $0.196. Az elmúlt órában az árfolyam +0.49 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -13.65%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 51647528.811 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 50.83% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Conflux Projekt Ismertető
Conflux (CFX)

A Conflux (CFX) egy csúcstechnológiájú nyilvános blokklánc rendszer, amelyet azért terveztek, hogy megoldja az előző blokklánc technológiák által tapasztalt legégetőbb problémákat, mint például a skálázhatóság, biztonság és kiterjeszthetőség. Ez az első blokklánc rendszer, amely egyszerre testesíti meg a decentralizáció, skálázhatóság és biztonság három tulajdonságát, anélkül, hogy bármelyiket is feláldozná. A Conflux hálózat célja egy erős ökoszisztéma létrehozása, amely elősegíti a decentralizált alkalmazások (dApps) létrehozását és javítja az általános felhasználói élményt.

A Conflux mögötti alapinnováció

A Conflux mögötti alapinnováció a különleges konszenzus algoritmusában rejlik, amelyet Tree-Graph-nak neveznek. Ez a konszenzus mechanizmus lehetővé teszi a Conflux hálózat számára, hogy párhuzamosan dolgozza fel a tranzakciókat, jelentősen növelve a sávszélességet a hagyományos blokkláncokkal szemben, amelyek lineáris feldolgozási módszert használnak. A Tree-Graph algoritmus blokkokat egy fa szerkezetben rendezi, amely aztán egyetlen láncba konvergál egy "GHOST protokoll" (Greedy Heaviest Observed Sub-Tree) nevű folyamaton keresztül. Ez a megközelítés lehetővé teszi a Conflux számára, hogy magas tranzakció áteresztő képességet érjen el anélkül, hogy feláldozná a biztonságot vagy a decentralizációt.

Ethereum Virtuális Gép (EVM) kompatibilitás

Egy másik figyelemre méltó jellemzője a Confluxnak az Ethereum Virtuális Géppel (EVM) való kompatibilitása, ami azt jelenti, hogy a fejlesztők könnyen átportálhatják Ethereum-alapú dApps-jeiket a Conflux hálózatra. Ez a kompatibilitás kulcsfontosságú, mivel csökkenti a belépési korlátot azoknak a fejlesztőknek, akik már ismerik az Ethereum fejlesztési környezetét. Ezenkívül a Conflux egy sor fejlesztői eszközt és erőforrást biztosít az innováció ösztönzésére és a fejlesztési folyamat megkönnyítésére a platformján.

A Conflux hálózat natív tokene: CFX

A Conflux hálózat natív tokene a CFX, amelyet tranzakciós díjak, tárolás és egyéb hálózati erőforrások fizetésére használnak. A CFX szerepet játszik a hálózat kormányzásában is, mivel a birtokosok részt vehetnek a Conflux ökoszisztéma jövőbeli fejlesztésével kapcsolatos döntéshozatali folyamatokban. A CFX tokenomika úgy van kialakítva, hogy ösztönözze mind a felhasználókat, mind a fejlesztőket, hogy aktívan részt vegyenek a hálózatban, biztosítva annak hosszú távú fenntarthatóságát és növekedését.

Biztonság a Conflux hálózatban

A biztonság szempontjából a Conflux több intézkedést alkalmaz a hálózatának védelmére. A Tree-Graph konszenzus mechanizmus önmagában ellenállást nyújt a dupla költés támadásokkal szemben és növeli a potenciális 51%-os támadások költségét, így a hálózatot biztonságosabbá téve a rosszindulatú szereplőkkel szemben. Ezenkívül a Conflux több kriptográfiai technikát és okos szerződés auditálási folyamatot is bevezetett a tranzakciók integritásának és a hálózaton belüli alapok biztonságának biztosítása érdekében.

Kereszt-lánc interoperabilitás

A Conflux hálózat szintén hangsúlyozza a kereszt-lánc interoperabilitást, felismerve annak fontosságát, hogy az eszközök és adatok zökkenőmentesen áramolhassanak a különböző blokklánc rendszerek között. Ezt az interoperabilitást kereszt-lánc hídkon és egyéb mechanizmusokon keresztül könnyítik meg, amelyek lehetővé teszik az eszköztranszfereket és a kommunikációt a Conflux és más blokkláncok, mint például a Bitcoin és Ethereum között. Ez a funkció különösen fontos a felhasználók és fejlesztők számára, akik több blokklánc ökoszisztéma előnyeit szeretnék kihasználni.

Kormányzás a Conflux hálózatban

A kormányzás szempontjából a Conflux egy decentralizált kormányzási modellen működik, amely lehetővé teszi a közösség számára, hogy javaslatokat tegyenek és szavazzanak a hálózat változásaira. Ez a modell biztosítja, hogy a Conflux ökoszisztéma fejlesztése és irányítása összhangban legyen a felhasználói és érdekelt felek érdekeivel. A kormányzási folyamat átlátható és inkluzív, demokratikus keretet biztosítva a hálózat evolúciójának kezelésére.

A Conflux Alapítvány partnerségei

A Conflux Alapítvány, a Conflux hálózat mögött álló szervezet, különböző iparágakban működő entitásokkal létesített partnerségeket a blokklánc technológiájának elfogadásának előmozdítása érdekében. Ezek a partnerségek több szektorban terjednek el, mint például a pénzügy, játék és ellátási lánc menedzsment, bemutatva a Conflux hálózat sokoldalúságát és valós világban való alkalmazhatóságát.

Következtetés

Összefoglalva, a Conflux jelentős előrelépést képvisel a blokklánc technológiában, egy skálázható, biztonságos és fejlesztőbarát platformot kínálva, amely kezeli az előző blokklánc rendszerek korlátait. Egyedülálló konszenzus mechanizmusa, EVM kompatibilitása és az interoperabilitásra való összpontosítása a Confluxot erős versenyzővé teszi a zsúfolt blokklánc térben. Ahogy a hálózat tovább növekszik és fejlődik, meghatározó szerepet készül betölteni a decentralizált alkalmazások jövőjében és a szélesebb blokklánc ökoszisztémában.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Conflux Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 5008517203.35 darab CFX van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Conflux kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 4 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni CFX-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt CFX-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok CFX-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

BTC, BUSD, TRY, TUSD, USDT,

Kucoin:

BTC, ETH, USDT,

Mexc:

USDT,

Okx:

USDT,