Astar (ASTR) Vásárlási Információ

Egy darab Astar (ASTR) ára az aktuális árfolyam szerint $0.086. Az elmúlt órában az árfolyam +0.03 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -9.45%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 45417087.866 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 37.08% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Astar Projekt Ismertető
Astar (ASTR) – Egy több blokkláncot támogató okosszerződés platform

Astar (ASTR) egy több blokkláncot támogató okosszerződés platform, amely célul tűzte ki, hogy a decentralizált alkalmazások (dAppok) központja legyen azzal, hogy több blokkláncot és virtuális gépet támogat. A Polkadot hálózaton épül, amely az interoperabilitásáról és skálázhatósági jellemzőiről ismert. Az Astar egy parachainként működik a Polkadot hálózaton, ami azt jelenti, hogy élvezheti a Polkadot relay chain biztonságát és interoperabilitását, miközben fenntartja saját független blokkláncát.

Az Astar hálózat úgy lett tervezve, hogy támogassa az Ethereum Virtuális Gépet (EVM), a WebAssembly-t (WASM) és a 2. rétegű megoldásokat, mint az Optimistic és ZK Rollups. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy Ethereum-kompatibilis okosszerződéseket és dAppokat telepítsenek az Astaron minimális változtatásokkal, miközben új lehetőségeket is felfedezhetnek a WASM-mel és a fejlett skálázási megoldásokkal.

Az Astar egyik kulcsfontosságú jellemzője egyedi tokenökonómiája és ösztönző modellje. A platform natív tokene az ASTR, amelyet az ökoszisztéma különböző céljaira használnak, beleértve a tranzakciós díjak fizetését, a stakinget és a kormányzásban való részvételt. Az Astar egy dApp staking nevű staking mechanizmust alkalmaz, ami egy újszerű koncepció, amely lehetővé teszi az ASTR birtokosok számára, hogy tokenjeiket a kedvenc dAppjaikon stake-eljék. Ez nemcsak a hálózatot biztosítja, hanem ösztönzi a fejlesztőket is, mivel jutalmat kapnak a dAppjaikon stake-elt összeg alapján.

Az Astar hálózat egy decentralizált autonóm szervezet (DAO) struktúrát is magában foglal a kormányzásra. Az ASTR tokentulajdonosok javaslatokat tehetnek a hálózat változtatására vagy szavazhatnak a meglévő javaslatokra, biztosítva, hogy az Astar fejlesztése és irányítása közösségvezérelt legyen. Ez a demokratikus megközelítés a kormányzáshoz aktív részvételt ösztönöz a közösségtől és összehangolja a felhasználók, fejlesztők és validátorok érdekeit.

Skálázhatóság szempontjából az Astar kihasználja a Polkadot ökoszisztéma előnyeit. A Polkadot megosztott biztonsági modellje lehetővé teszi az Astar számára, hogy hatékonyan dolgozza fel a tranzakciókat anélkül, hogy biztonságban kompromisszumot kellene kötnie. Ezenkívül a Polkadot interoperabilitási jellemzői lehetővé teszik az Astar számára, hogy más blokkláncokkal kapcsolódjon, elősegítve a különböző hálózatok közötti eszközök és információk átadását. Ez különösen fontos a keresztblokklánc alkalmazásokat és szolgáltatásokat fejleszteni kívánó fejlesztők számára.

Az Astar elkötelezettségét az innováció iránt bizonyítja a 2. rétegű megoldások támogatása. Az Optimistic és ZK Rollups technológiák integrálásával az Astar jelentősen növelheti tranzakció-feldolgozási kapacitását, miközben csökkenti a költségeket. Ezek a 2. rétegű megoldások a fő blokklánc felett működnek, off-chain dolgozzák fel a tranzakciókat, mielőtt a végső állapotot on-chain rendeznék. Ez a megközelítés létfontosságú a magas skálázhatóságot igénylő dAppok számára, mint például a decentralizált tőzsdék (DEX-ek), játékplatformok és pénzügyi szolgáltatások.

Az Astar csapatát tapasztalt szakemberek alkotják, akiknek háttere a blokklánc technológia, a szoftverfejlesztés és a pénzügy területén van. Szakértelmük tükröződik a platform robusztus architektúrájában és az iparágban kialakított stratégiai partnerségeikben. Az Astar különböző projektekkel és szervezetekkel működött együtt, hogy növelje ökoszisztémáját, több értéket nyújtson felhasználóinak és elősegítse a blokklánc technológia elfogadását.

Összefoglalva, az Astar (ASTR) egy ígéretes projekt a blokklánc területén, amely sokoldalú és skálázható platformot kínál dApp fejlesztéshez. Integrációja a Polkadot hálózattal, innovatív staking modellje és elkötelezettsége a több virtuális gép és 2. rétegű megoldások támogatása mellett erős versenytársként pozicionálja az okosszerződés platformok piacán. Ahogy a blokklánc ipar folyamatosan fejlődik, az Astar alkalmazkodó képessége és közösségvezérelt megközelítése jelentős szerepet játszhat a decentralizált alkalmazások és a keresztblokklánc interoperabilitás jövőjének alakításában.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Astar Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 8461586568 darab ASTR van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Astar kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 6 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni ASTR-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt ASTR-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok ASTR-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

BTC, BUSD, ETH, USDT,

Cryptocom:

USD, USDT,

Kraken:

ZEUR, ZUSD,

Kucoin:

BTC, USDT,

Mexc:

USDT,

Okx:

USDC, USDT,