APENFT (NFT) Vásárlási Információ

Egy darab APENFT (NFT) ára az aktuális árfolyam szerint $0.0. Az elmúlt órában az árfolyam -0.27%-ot esett, míg a tegnapi árhoz képest -3.56%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 25659219.15 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 30.31% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

APENFT Projekt Ismertető
APENFT (NFT) – Egyedülálló projekt a hagyományos és digitális művészet világa közötti hídverésre

Az APENFT (NFT) egy egyedülálló projekt, amelynek célja, hogy hidat képezzen a hagyományos művészet világa és a virágzó digitális művészet területe között a blokklánc technológia felhasználásával. A TRON hálózaton működik, amely az egyik leggyorsabban növekvő blokklánc rendszer, és magas áteresztőképességéről, skálázhatóságáról és elérhetőségéről ismert. Az APENFT arra lett tervezve, hogy világszínvonalú műalkotásokat regisztráljon nem megkülönböztethető tokenekként (NFT-ként) a blokkláncon, demokratizálva a művészethez való hozzáférést azzal, hogy szélesebb közönség számára teszi elérhetővé.

Az APENFT alapvető küldetése, hogy a csúcskategóriás műalkotásokat NFT-kké alakítsa át, ezzel megőrizve azok értékét és hozzáférhetővé téve szélesebb körű befektetők és gyűjtők számára. Ezt megvalósítva az APENFT nem csak a kulturális örökség megőrzéséhez járul hozzá, hanem forradalmasítja azt is, ahogyan a művészettel interakcióba lépünk, digitális és decentralizált részévé téve azt a világnak.

Az APENFT Alapítvány, amely a projektet felügyeli, aktívan szerez be jelentős műalkotásokat neves művészek és aukciósházak kínálatából. Az alapítvány gyűjteménye többek között Picasso és Andy Warhol munkáit is magában foglalja. Ezek a beszerzések tanúbizonyságai a projektnek abban az elkötelezettségében, hogy a művészeti világot a digitális korba hozza.

Az NFT token, amely az APENFT ökoszisztéma natív használati tokene, kulcsfontosságú szerepet játszik a platformon. A kormányzásra használják, lehetővé téve a token birtokosok számára, hogy részt vegyenek a projekt jövőjét illető döntéshozatali folyamatokban. Ezenkívül az NFT tokent tranzakciós díjak fizetésére használják az ökoszisztémán belül, és stake-elhető a jutalmak megszerzésére, ösztönzést biztosítva a hosszú távú megtartásra és részvételre.

Az APENFT egyik kulcsfontosságú jellemzője az inkluzivitásra és hozzáférhetőségre való összpontosítás. A művészet tokenizálásával a projekt lehetővé teszi a műalkotások résztulajdonlását, ami azt jelenti, hogy a befektetők egy darabot birtokolhatnak egy Picassóból vagy Warholból anélkül, hogy meg kellene vásárolniuk az egész műalkotást. Ez sokkal szélesebb közönség számára nyitja meg a művészeti befektetési piacot, mivel csökkenti a belépési korlátokat, amelyek hagyományosan távol tartották az átlagos befektetőket a művészeti világtól.

Az APENFT projekt hangsúlyozza az szellemi tulajdonjogok fontosságát is. A műalkotások blokkláncon való regisztrálásával a projekt biztosítja, hogy minden darab eredetiségét és tulajdonjogát átlátható és megváltoztathatatlan módon kezeljék. Ez jelentős előrelépés a művészek jogainak védelmében és a művészet hamisításának megelőzésében, ami állandó probléma volt a művészeti világban.

A technológia terén az APENFT kihasználja a TRON blokklánc erősségeit, amely magas sebességű tranzakcióiról és alacsony díjairól ismert. A TRON hálózat képességei különösen jól illeszkednek az NFT területhez, ahol a gyors és költséghatékony tranzakciók létfontosságúak a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében. Továbbá, a TRON hálózat okosszerződés funkciói lehetővé teszik bonyolult, programozható interakciók létrehozását az APENFT ökoszisztémán belül.

A projekt szintén nagy hangsúlyt fektet a közösségre és az együttműködésre. Az APENFT partnerségeket kötött különböző szereplőkkel a művészeti és blokklánc iparágakban, beleértve aukciósházakat, galériákat és más NFT projekteket. Ezek a partnerségek segítenek a projekt hatókörének bővítésében és egy élénk ökoszisztéma kialakításában, ahol a művészet és a technológia együtt virágozhat.

Összegzésképpen, az APENFT egy úttörő projekt, amely átalakítja a művészet és a befektetés táját. A blokklánc technológia kihasználásával a projekt lehetővé teszi bárki számára, hogy történelem részese legyen és részt vegyen a művészeti piacon. Az inkluzivitásra, szellemi tulajdonjogokra és a közösségi együttműködésre való összpontosításával az APENFT jelentős szerepet készül betölteni a művészeti világ és a blokklánc tér jövőjében. Ahogy a projekt tovább fejlődik és egyre több magas profilú műalkotást szerez be, kétségtelenül egyre több figyelmet vonz majd a befektetőktől, gyűjtőktől és a művészetkedvelőktől egyaránt, tovább erősítve pozícióját mint az NFT művészeti mozgalom vezető ereje.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Apenft Eladóhelyek

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 999990000000000 darab NFT van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok APENFT kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 3 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni NFT-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt NFT-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok NFT-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Kucoin:

TRX, USDT,

Mexc:

USDT,

Okx:

USDT,