ApeCoin (APE) Vásárlási Információ

Egy darab ApeCoin (APE) ára az aktuális árfolyam szerint $1.141. Az elmúlt órában az árfolyam +0.34 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -11.77%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 92888430.357 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 108.41% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

ApeCoin Projekt Ismertető
ApeCoin (APE) – Egy digitális eszköz, ami jelentős figyelmet kapott a kriptovaluta közösségen belül

ApeCoin (APE) egy digitális eszköz, amely jelentős figyelmet kapott a kriptovaluta közösségen belül, különösen a nem megváltoztatható tokenek (NFT-k) és a decentralizált pénzügyek (DeFi) rajongói körében. Az ApeCoin-t 2022 márciusában indították el, egy ERC-20 tokenként működik az Ethereum blokkláncon, amely ismert erős okosszerződés képességeiről és széleskörű elfogadásáról.

A token szoros kapcsolatban áll a Bored Ape Yacht Clubbal (BAYC)

A token szoros kapcsolatban áll a Bored Ape Yacht Club (BAYC) nevű, rendkívül népszerű NFT gyűjteménnyel, amely egyedi digitális illusztrációkat tartalmaz rajzfilm majmokról. A BAYC kulturális jelenséggé vált, vonzva a hírességeket és új hullámot indítva az NFT-k iránti érdeklődésben, mint művészet és befektetés. Az ApeCoin az ökoszisztéma saját tokenjeként pozícionálja magát, tervezve tranzakciókra, irányításra és a szélesebb Ape ökoszisztéma részvételének ösztönzésére.

ApeCoin kormányzati struktúrája

Az ApeCoin egyik kulcsfontosságú jellemzője a kormányzati struktúrája. A tokent az ApeCoin DAO (Decentralizált Autonóm Szervezet) irányítja, amely lehetővé teszi az APE birtokosok számára, hogy részt vegyenek a döntéshozatali folyamatokban az ökoszisztéma fejlesztésével és kincstárának felhasználásával kapcsolatban. Ez a demokratikus megközelítés a kormányzásban tükrözi a kriptovaluta területén megfigyelhető növekvő trendet, ahol a közösségek a hatalom decentralizálására törekednek és biztosítani akarják, hogy az érdekelt feleknek legyen beleszólásuk a projekt irányába.

ApeCoin hasznossága

ApeCoin több célt is szolgál. Használható tranzakciókra az Ape ökoszisztémán belül, beleértve áruk és szolgáltatások vásárlását, valamint kizárólagos eseményekhez és ajánlatokhoz való hozzáféréshez. Ezenkívül az ApeCoin integrálva van különböző DeFi protokollokba, lehetővé téve a birtokosok számára, hogy tokenjeiket stakingeljék vagy kölcsönözzék, hogy hozamot szerezzenek, részt vegyenek likviditási medencékben, vagy más, a DeFi területén gyakori pénzügyi tevékenységekben.

ApeCoin tokenomikája

ApeCoin tokenomikája úgy van kialakítva, hogy ösztönözze a stabilitást és a növekedést. Az APE teljes kínálata 1 milliárd tokenben van korlátozva, egy olyan terjesztési tervvel, amely magában foglalja az allokációkat a BAYC alapítóinak, az ApeCoin DAO kincstárának, a BAYC NFT birtokosainak és az ökoszisztéma hozzájárulóinak. Ezeknek a tokeneknek a kiadása idővel ütemezett, hogy elkerüljék a piaci áradatot és fenntartsák az érdekelt felek közötti hatalom egyensúlyos eloszlását.

ApeCoin integrációja az Ethereum blokklánccal

Az ApeCoin integrációja az Ethereum blokklánccal azt jelenti, hogy előnyöket élvez az Ethereum hálózatának biztonságából és interoperabilitásából. Azonban ez azt is jelenti, hogy az ApeCoin tranzakciók az Ethereum gáz díjainak és hálózati torlódásának vannak kitéve. Ahogy az Ethereum tovább fejlődik, olyan frissítésekkel, mint az Ethereum 2.0, amely a skálázhatóság javítására és a díjak csökkentésére törekszik, az ApeCoin teljesítménye javulhat és szélesebb körű elfogadást élvezhet.

ApeCoin piaci teljesítménye

ApeCoin piaci teljesítménye ugyanannak a volatilitásnak van kitéve, amely a szélesebb kriptovaluta piacot érinti. Olyan tényezők, mint az általános piaci hangulat, a szabályozási hírek és a technológiai fejlesztések az Ethereum ökoszisztémában, mind befolyásolhatják az APE árát. A kereskedőknek és befektetőknek, akik érdeklődnek az ApeCoin iránt, szorosan figyelemmel kell kísérniük ezeket a dinamikákat, valamint az Ape ökoszisztéma specifikus fejlesztéseit, hogy tájékozott döntéseket hozhassanak.

Az Ape ökoszisztéma nem korlátozódik a Bored Ape Yacht Club NFT-kre

Az Ape ökoszisztéma nem korlátozódik a Bored Ape Yacht Club NFT-kre. Olyan kapcsolódó projekteket is magában foglal, mint a Mutant Ape Yacht Club (MAYC) és a Bored Ape Kennel Club (BAKC), amelyek tovább bővítik az ApeCoinnal társított digitális gyűjtemények univerzumát. Az ökoszisztéma terjeszkedése olyan területekre, mint a virtuális valóság, a játékok és a metaverzum élmények, azt sugallják, hogy az ApeCoin kulcsszerepet játszhat az előtérbe kerülő Web3 tájban, ahol a blokklánc technológia és az NFT-k várhatóan újradefiniálják a digitális tulajdonjogot és a felhasználói interakciót.

Következtetés

Összefoglalva, az ApeCoin egy izgalmas metszéspontja az NFT kultúrának, a DeFi innovációnak és a közösségi kormányzásnak. Az egyik legikonikusabb NFT gyűjteménnyel való társítása, együtt a növekvő ökoszisztémán belüli hasznosságával, az ApeCoin-t figyelemre méltó eszközzé pozícionálja a kriptovaluta térben. Ahogy az Ape ökoszisztéma tovább fejlődik és a szélesebb kripto piac érik, az ApeCoin továbbra is magával ragadhatja a befektetők, kereskedők és a digitális művészet rajongóinak képzeletét.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Apecoin Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Bybit logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Akár 5000 dollárnyi ajándék és bónusz
  • Maximim 100 USDT veszteség jóváírás
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BYBIT-RŐL

A Bybit a Forma 1-es Red Bull Racing szponzoraként a világ egyik legnagyobb váltója, ahol minden nagyobb valutapár megtalálható és Magyarországról is gyorsan vételezheto. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 1000000000 darab APE van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok ApeCoin kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 9 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni APE-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt APE-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok APE-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

AUD, BNB, BRL, BTC, BUSD, ETH, EUR, GBP, TRY, USDT,

Bitstamp:

EUR, USD,

Bybit:

USDT,

Coinbase:

EUR, USD, USDT,

Cryptocom:

BTC, D36500, USD, USDT,

Kraken:

USDT, ZEUR, ZUSD,

Kucoin:

USDC, USDT,

Mexc:

USDC, USDT,

Okx:

BTC, USDC, USDT,