Akash Network (AKT) Vásárlási Információ

Egy darab Akash Network (AKT) ára az aktuális árfolyam szerint $4.143. Az elmúlt órában az árfolyam +0.53 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -7.15%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 13599154.402 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 16.88% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Akash Network Projekt Ismertető
Akash Network (AKT)

Az Akash Network (AKT) egy decentralizált felhőszámítástechnikai piactér, amelyet úgy terveztek, hogy a felhőinfrastruktúrát gyorsabbá, hatékonyabbá tegye, és akár tízszer kevésbé költséges legyen, mint a hagyományos felhőszolgáltatók. A blokklánc technológia kihasználásával az Akash Network forradalmasítani kívánja a felhőszolgáltatások iparágát, egy nyílt és versenyképes piacteret kínálva, amely összeköti a számítási erőforrásokkal rendelkezőket azokkal, akiknek szükségük van rájuk.

Az Akash Network működése

Az Akash Network egy proof-of-stake (PoS) blokkláncon működik, amelyet a Cosmos SDK segítségével hoztak létre. Ez a keretrendszer lehetővé teszi interoperábilis, skálázható és testreszabható blokkláncok létrehozását, amelyek elengedhetetlen jellemzők egy decentralizált felhőszámítástechnikai platform számára. A hálózat natív tokene, az AKT, a rendszeren belüli fő csereeszközként szolgál, elősegítve a számítási teljesítményt nyújtó és igénybe vevő kliensek közötti tranzakciókat.

Decentralizált jelleg

Az Akash Network egyik alapvető eleme a decentralizált jellege, amely élesen ellentétben áll az Amazon Web Services (AWS), a Google Cloud és a Microsoft Azure, mint meglévő felhőszolgáltatók centralizált modelljeivel. A felhőszámítás decentralizálásával az Akash Network csökkenti a cenzúra, a kiesések és a monopolisztikus árazási gyakorlatok kockázatát. Emellett javítja a magánélet védelmét és a biztonságot, mivel a felhasználók nem egyetlen entitás adatközpontjaira vannak utalva.

Működési komponensek

Az Akash Network egy sor láncbeli és láncolaton kívüli komponensen keresztül működik. A láncbeli komponensek magukban foglalják a blokkláncot, amely rögzíti a tranzakciókat és kezeli a tétbe helyezési és kormányzási mechanizmusokat. A láncolaton kívüli komponensek, úgynevezett Akash Supermini és egyéb kompatibilis eszközök, biztosítják a tényleges számítási erőforrásokat. A felhasználók ezeket az eszközöket otthonaikban vagy irodáikban üzemeltethetik, cserébe AKT tokent kapnak az általuk a hálózatnak nyújtott felesleges számítási teljesítményért.

Piaci működés

A piactér egyedülálló licitálási rendszeren keresztül működik, ahol a szolgáltatók felsorolják rendelkezésre álló számítási erőforrásaikat és meghatározzák az árat. Az ügyfelek ezután benyújtják telepítési manifesztumaikat, amelyek meghatározzák a szükséges erőforrásokat és az általuk fizetni kívánt árat. A szolgáltatók licitálhatnak ezekre a manifesztumokra, és az ügyfél kiválaszthatja a legversenyképesebb ajánlatot. Ez a nyílt licitálási folyamat biztosítja a tisztességes árazást és lehetővé teszi, hogy széles körű számítási feladatokat lehessen ellátni, a webhostingtól a bonyolult tudományos számításokig.

Tétbe helyezés és kormányzás

A tétbe helyezés egy másik kritikus aspektusa az Akash Networknek. Az AKT tokentulajdonosok tétbe helyezhetik tokeneiket, hogy részt vegyenek a hálózat biztonságában és kormányzásában. A validátorok, akik felelősek a tranzakciók érvényesítéséért és a blokklánc karbantartásáért, az általuk tétbe helyezett AKT mennyisége alapján kerülnek kiválasztásra. Ez a PoS mechanizmus nemcsak biztosítja a hálózatot, hanem ösztönzi a tokentulajdonosokat is, hogy a hálózat legjobb érdekében cselekedjenek.

Az Akash Network kormányzása közösségvezérelt, az AKT tokentulajdonosok képesek javaslatokat tenni és szavazni a hálózat protokolljának változásaira. Ide tartoznak a szoftverfrissítések, a közösségi projektek finanszírozása és a hálózati paraméterek változtatásai. A demokratikus megközelítés a kormányzáshoz biztosítja, hogy a hálózat olyan módon fejlődjön, amely tükrözi a felhasználók igényeit és vágyait.

Pénzügyi szempontok

A pénzügyi szempontból az Akash Network egy új eszközosztályt képvisel a kriptovaluta térben. Mint használati token, az AKT értéke a decentralizált felhőszámítástechnikai szolgáltatások iránti kereslethez kötődik. Ahogy egyre több vállalkozás és magánszemély lesz tudatában a decentralizált felhőinfrastruktúra előnyeinek, az AKT iránti kereslet növekedhet, ami potenciálisan növelheti piaci értékét.

A kereskedés szempontjából az AKT különböző kriptovaluta tőzsdéken érhető el, lehetővé téve a befektetők és felhasználók számára, hogy vásároljanak, eladjanak és tartsák a tokent. Mint minden kriptovaluta, az AKT ára a piaci erőknek van kitéve és volatilis lehet. A kereskedőknek alapos kutatást kell végezniük és figyelembe kell venniük a kockázattűrésüket, mielőtt kriptovaluta kereskedésbe kezdenek.

Következtetés

Összefoglalva, az Akash Network jelentős innovációt képvisel a felhőszámítástechnikai térben, egy decentralizált alternatívát kínálva a hagyományos felhőszolgáltatókkal szemben. A blokklánc technológia használata egy biztonságos, hatékony és költséghatékony piactér létrehozására a számítási erőforrások számára potenciálisan megzavarhatja az iparágat. Az AKT tokennel, mint a tranzakciók és a kormányzás gerincével, az Akash Network kulcsszerepet játszhat a decentralizált felhőszolgáltatások jövőjében. Ahogy a hálózat növekszik és egyre több felhasználó és szolgáltató csatlakozik az ökoszisztémához, az Akash Network kulcsfontosságú szereplővé válhat a decentralizált internet felé történő általános elmozdulásban.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Akash Network Eladóhelyek

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 239707439.936812 darab AKT van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Akash Network kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 3 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni AKT-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt AKT-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok AKT-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Cryptocom:

USD,

Kraken:

ZEUR, ZUSD,

Kucoin:

USDT,