Aave (AAVE) Vásárlási Információ

Egy darab Aave (AAVE) ára az aktuális árfolyam szerint $93.25. Az elmúlt órában az árfolyam +0.03 százalékot emelkedett, míg a tegnapi árhoz képest -9.07%-ot az árfolyam csökkenés. A tőzsdéken 148546907.99 dolláros a 24 órás kereskedési volumene, ami 50.59% változást jelent a tegnapi adatokhoz képest.

Aave Projekt Ismertető
Aave (AAVE) – Egy decentralizált pénzügyi (DeFi) protokoll

Aave (AAVE) egy decentralizált pénzügyi (DeFi) protokoll, amely az egyik vezető platformmá nőtte ki magát a kriptovaluta területén a digitális eszközök kölcsönzésére és kölcsönvételére. A protokoll az Ethereum blokkláncon épül, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részt vegyenek egy bizalom nélküli és átlátható pénzügyi ökoszisztémában hagyományos pénzügyi közvetítők nélkül.

Aave protokollt 2020 januárjában indították el, az elődjétől, az ETHLendtől fejlődve ki, amely az egyik első decentralizált kölcsönző platform volt az Ethereumon. Az Aave-ra való átnevezés, ami finnül "szellemet" jelent, egy szélesebb stratégiai váltást jelzett a platformon, amelynek célja egy inkluzívabb és sokszínűbb DeFi termékkészlet létrehozása.

Aave olyan okosszerződések rendszerként működik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kölcsönző medencéket hozzanak létre, ahol a hitelezők letétbe helyezhetik kriptovalutáikat kamatok elnyerésére, míg a kölcsönvevők zálog biztosításával vehetnek fel kölcsönöket. A kamatlábakat algoritmikusan állítják be a különböző kriptovaluták iránti kereslet és kínálat alapján a platformon belül, ami biztosítja egy igazságos és dinamikus kölcsönzési környezetet.

Az Aave egyik innovatív jellemzője a "flash kölcsönök" bevezetése, amelyek fedezet nélküli kölcsönök, amiket egy blokkláncon belüli tranzakció során kell felvenni és visszafizetni. Ez a funkció különösen hasznos a fejlesztők és az arbitrázs kereskedők számára, akik kihasználhatják a különböző DeFi platformok közötti árbeli eltéréseket anélkül, hogy előzetes tőkére lenne szükségük.

Az Aave platform natív tokene az AAVE, amely több célt is szolgál. Először is, mint kormányzási token, lehetővé teszi a birtokosok számára, hogy szavazzanak a protokoll jövőbeli fejlesztését érintő kulcsdöntésekre és javaslatokra. Ez összhangban van a decentralizált kormányzás etoszával, ahol a token birtokosok közössége együtt irányítja a platform irányát.

Másodszor, az AAVE stake-elhető a protokollon belül a platform biztonságának és megbízhatóságának biztosítására. A stake-ek részesülnek a platform díjainak egy részében jutalomként az ökoszisztéma biztonságához való hozzájárulásukért. Egy esetleges hiány esemény, például egy sikertelen kölcsönvisszafizetés által okozott deficit esetén, a stake-elt AAVE használható visszaállítási alapként a veszteségek fedezésére, bár ez utolsó esetben alkalmazandó intézkedés.

Az Aave protokoll bevezette az "aTokenek" fogalmát is, amelyek kamatozó tokenek, amelyek az adott kölcsönző medencébe helyezett alap eszközt képviselik. Amikor egy felhasználó kriptovalutát helyez egy medencébe, egyenértékű mennyiségű aTokeneket kap, amelyek automatikusan kamatoznak valós időben közvetlenül a felhasználó pénztárcájában. Ez az innovatív megközelítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összetett kamatokból profitáljanak anélkül, hogy aktívan kezelnék befektetéseiket.

Műszaki szempontból az Aave az Ethereum blokkláncon épül, kihasználva annak erős okosszerződés képességeit. A protokoll úgy van kialakítva, hogy nagyon biztonságos legyen, rendszeres auditokat végeznek hírneves harmadik fél biztonsági cégek által, hogy biztosítsák az okosszerződések integritását. Ezenkívül az Aave-nak van egy hibajutalom programja is, amely ösztönzi a közösséget a potenciális sebezhetőségek jelentésére.

Az Aave protokoll az élen jár más DeFi protokollokkal és szolgáltatásokkal való integrációban is, elősegítve az interoperabilitást a DeFi ökoszisztémán belül. Ez lehetővé tette a felhasználók számára, hogy maximalizálják hozamukat és részt vegyenek bonyolultabb pénzügyi stratégiákban, mint például a hozamfarmerkedés és a likviditásbányászat.

A piaci elfogadottság szempontjából az Aave jelentős növekedést tapasztalt indítása óta. Az egyik legnagyobb DeFi platformmá vált a zárolt összérték (TVL) tekintetében, ami egy gyakran használt metrika a DeFi protokollok méretének és egészségének mérésére. Ezt a növekedést a platform felhasználóbarát felületének, innovatív jellemzőinek és erős közösségi támogatásának tulajdoníthatjuk.

Összefoglalva, az Aave kiemelkedik mint egy úttörő erő a DeFi területén, kínálva egy pénzügyi termékek sorozatát, amely demokratizálja a kölcsönzési és kölcsönvételi szolgáltatásokhoz való hozzáférést. A biztonságra, innovációra és közösségi kormányzásra való összpontosítása pozicionálta mint egy kulcsfontosságú szereplőt a decentralizált pénzügyek folyamatos fejlődésében. Ahogy a DeFi táj folyamatosan bővül és érik, az Aave valószínűleg az élen marad, elősegítve az elfogadást és az iparág számára a standardok megállapítását.

További információ: Hivatalos weboldal


Online Aave Eladóhelyek

Binance logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Ajándék akár 100 USDT értékben
  • A legnagyobb kriptovaluta váltó
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BINANCE-RŐL

A Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, ahol 100-nál is tobb kriptovalutát vásárolhatunk gyorsan és egyszeruen. Bővebben

Bybit logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Akár 5000 dollárnyi ajándék és bónusz
  • Maximim 100 USDT veszteség jóváírás
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A BYBIT-RŐL

A Bybit a Forma 1-es Red Bull Racing szponzoraként a világ egyik legnagyobb váltója, ahol minden nagyobb valutapár megtalálható és Magyarországról is gyorsan vételezheto. Bővebben

Kucoin logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Regisztrációs ajándék akár 700 USDT értékben
  • 500+ megvásárolható kriptovaluta
  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

A KUCOIN-RÓL

A Kucoin az altcoin vásárlók nagy kedvence, mert a Bitcoin és a tobbi nagy kriptopénz mellett, tobb, mint 800 féle egzotikus valuta is megvásárolható rajta. Bővebben

OKX váltó logó

REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓ

  • Bankkártyás fizetés, gyors regisztráció

AZ OKX-RŐL

Az évi 50 millió embert kiszolgáló OKX a világ legnagyobb, megbízható váltói kozé tartozik, ahol magyarok is nyithatnak számlát. Bővebben

ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 16000000 darab AAVE van forgalomban a piacon jelenleg.

Hol tudok Aave kriptovalutát vásárolni?

Jelenleg 9 helyen lehet venni a nagyobb váltók közül. Mindegyik opció gyors és magyarok számára is igénybe vehető forintszámlás bankkártyával.


Hogyan, milyen fizetési módokkal tudok vásárolni?

Az általunk ajánlott helyeken tudsz venni AAVE-t bankkártyás fizetéssel és kriptovalutával is. Vagy a bankszámládról is utalhatsz be forintot vagy más devizát. Inkább a kártyás fizetés az ajánlott, mert beutalásnál előszőr át kell váltani a forintot dollárba, majd abból fogunk tudni kriptót venni. Bankkártyával viszont közvetlen tudunk kriptót váltani.

Mennyi ideig tart venni?

Ha még nem vagy beregisztrálva egy kripto piac weboldalára sem, akkor regisztrációval együtt 5-10 percet vesz igénybe a vásárlás. Ha már tag vagy valahol, akkor 2 kattintás és készen vagy.


Hol tudom biztonságosan tárolni a megvásárolt AAVE-t?

Minden az oldalon javasolt váltó biztosít saját digitális kripto tárcát (crypto wallet), amely segítségével az adott tőzsdén tudod tárolni a megvett kriptódat. Így csak akkor kell Metamask-ot,Trust Wallet-ot vagy egyéb tárcát használnod, ha direkt ott szeretnéd tartani a coinokat.


Milyen kriptovalutákért cserébe tudok AAVE-t venni?

Ez tőzsdénként változik, az alábbi listán láthatod, hogy melyik váltón milyen valutapárokkal kereskedhető:

Binance:

BKRW, BNB, BRL, BTC, BUSD, ETH, USDT,

Bitstamp:

BTC, EUR, USD,

Bybit:

USDT,

Coinbase:

BTC, EUR, GBP, USD,

Cryptocom:

D36500, USD, USDT,

Kraken:

XETH, XXBT, ZEUR, ZGBP, ZUSD,

Kucoin:

BTC, KCS, USDT,

Mexc:

USDC, USDT,

Okx:

BTC, ETH, USDC, USDT,